ЗА НАС

bridal5

Bridal Idol е проект, изцяло разработен от създателите на Atelier Ivoire. След повече от две години успешно представяне на българския и международен пазар в областта на сватбеното и официално облекло, ние притежаваме самочувствието да споделим опита си в сватбената индустрия с нашите фенове. Пътувайки из целия свят, с цел постоянно разширяване на мирогледа си, ние вярваме, че можем да ви запознаем с последните тенденции около сватбения мениджмънт, декорация и мода като публикуваме статии, изцяло насочени именно към българските потребители.
Bridal Idol е сватбен блог, в който ще можете да намерите информация и идеи, свързани с перфектното планиране и организиране на вашия сватбен ден. В зависимост от желанията ви, ние постоянно ще разширяваме категориите от представена инфромация като ще приемаме с удоволствие вашите предложения и конструктивни критики.
Осъзнавайки важността на сватбения ден, екипът на Bridal Idol ще ви препоръчваме единствено и само проверени партньори, с които работим, за да сме сигурни, че ще се радвате на най-високо ниво на обслужване.

За сватбите с любов,
Неда Маринчева
Стела Димитрова

ATLIER_LOGO copy

Leave a Reply