Тенденции 2017 – Сватбените покани

Специално за всички младоженци, на които им предстои сватба през 2017-та година, побързахме да обявим тенденциите при сватбените покани за новия сезон. Нашите прогнози са, че те ще са по-скоро семпли, но впечатляващи, кореспондиращи с природата и най-вече с екзотичната флора, креативни и в същото време лесни дизайни, които можеш да си направиш и сам. Но спираме с приказките – директно ви показваме. Приятно вдъхновение!

Зеленина

Според нас ще бъде малко да се каже, че през 2017-та година градинските сватби ще бъдат в своя апогей. Ето защо и поканите със семпли елементи на зеленина ще се превърнат в основна тенденция за следващия сватбен сезон.

wedding_trends_2017_wedding_invitations_greenery

Тенденции 2017 – Сватбени покани

Акварел

От по-бледи до много наситени цветове – всичко ще бъде модерно. С всяка изминала година този тренд набира все по-голяма сила. И определено има защо! Сватбените покани в акварел са едни от най-впечатляващите и запомнящите се.

wedding_trends_2017_wedding_invitations_watercolor

Тенденции 2017 – Сватбени покани

Изискани шрифтове

2017-та година се очертава да бъде годината на личното и творческото в младоженците. Освен с дизайна, можете да изразите себе си и чрез самия шрифт на поканите. Тук сме събрали няколко изискани варианта, които определено ще направят впечатление на вашите гости.

wedding_trends_2017_wedding_invitations_fancy_fonts

Тенденции 2017 – Сватбени покани

Флорални елементи

Както всяка година и през 2017-та флоралните мотиви ще бъдат хит сред сватбените покани. И как иначе – това е любимата тематика на повечето младоженци по света, без значение от тенденциите и модата.

wedding_trends_2017_wedding_invitations_floral

Тенденции 2017 – Сватбени покани

Злато, сребро, бронз

Металните тенденции, които ще завладеят всета на сватбите през 2017-та се появяват и при сватбените покани под формата на луксозни елементи, като кант на хартията, точки и цветя и при самата калиграфия. А за още по-ликсозен вид можете да заложите на този тренд и при пликовете.

wedding_trends_2017_wedding_invitations_gold_silver_bronze

Тенденции 2017 – Сватбени покани

Тропически палмови листа

Бързаме да кажем, че не е задължително сватбата ви да бъде на Хаваите , за да използвате този мотив. Палмовите листа могат да бъдат прекрасна прелюдия към една тропическа тема на сватбата ви на морето, например.

wedding_trends_2017_wedding_invitations_tropical_palm_leaves

Тенденции 2017 – Сватбени покани

Минималистични дизайни

В допълнение към тенденцията, която извежда на преден план калиграфските шрифтове идват и изчистените и минималистични дизайни. Те ще подчертаят изцяло избраните от вас шрифтове и ще обърнат внимание на думите в поканата, без да разсейват с изображения и цветове.

wedding_trends_2017_wedding_invitations_minimalist_design

Тенденции 2017 – Сватбени покани

Рустик елементи

За тези от вас, които ще се спрат за тема на сватбата Рустик, поканите са изцяло в този стил – дървени етикети, дантела, коноп и зебло. А ако решите да ги комбинирате и с някои от другите тенденции ще дадете един нов облик на иначе вече полулярния тренд.

wedding_trends_2017_wedding_invitations_rustic_tags

Тенденции 2017 – Сватбени покани

 

Снимки – Pinterest.

One comment

Leave a Reply