10 ФОТОИДЕИ ЗА МЛАДОЖЕНЦИТЕ

BI_Photo idei_1

Фотоидеи за младоженците

Обикновено мъжете са по суетни и не обичат да се снимат много, но неудобството става още по-голямо, когато не знаят какво да правят пред обектива. Ако имате късмета да попаднете на добър фотограф, то той със сигурност ще ви помогне, но за всеки случай ние предлагаме няколко интересни фотоидеи:

1. Подготовката. За този случай можете да заложите на кадърът, който показва как си оправяте папийонката или си слагате ръкавелите.

2. С родителите. За родителите, сватбата на сина им, със сигурност е един от най-вълнуващите моменти в живота им. Затова не пропускайте да си направите снимка с тях и то в най-емоционалните моменти.

3. В очакване на булката. Най-трогателния момент за младоженците. Именно на тези кадри фотографът ще разкрие първите емоции от срещата с любимата ви.

4. Първата целувка.  Не е задължително тя да е «под воала», както обичат да снимат повечето фотографи. Първата целувка трябва да е естествена и да разкрива истинските ви усещания, а не нагласена и режисирана. Ако ви идва да целунете булката по челото с цялата си любов и грижа – направете го.

5. За ръка. Подобен, непринуден кадър би разкрил връзката между вас по особено хармоничен начин.

BI_Photo idei_2

Фотоидеи за младоженците

6. В пълен ръст. Кадрите в цял ръст са задължителни, но избягайте от общоприетите рамки и разчупете снимките като изберете и по забавни и разчупени пози.

7. Аксесоарите. В качеството на аксесоари, можете да изберете вратовръзка, папийонка, копчета за ръкавели, тиранти, чорапи, обувки. Те не само, че ще допълнят образа ви със стил и елегантност, но биха били и прекрасна част от сватбената ви фотосесия, пресъздадени като акцент.

8. Портрет. Това трябва да е и приносът за поколенията 🙂

9. С приятелите, шаферите и шаферките. Това са едни от любимите ни снимки, защото разкриват истинското и непринудено настроение на приятелството. Можете да направите няколко кадъра «по мъжки» с шаферите си или няколко в качеството на «джентълмени» с шаферките. Тук можете да заложите и на нотки на хумор, избирайки забавни пози или дори режисирани етюди.

10. Във вихъра на танца. Първият танц с булката ще бъде романтичен и ще можете да запазите завинаги тази емоция именно чрез снимките. Танците биха разкрили образа ви по най-неподправения начин, затова помолете фотографа си да наблегне и на тези снимки.

BI_Photo idei_3

Фотоидеи за младоженците

Leave a Reply