4 МАЛКИ ГРАДА, КОИТО СА ИДЕАЛНИ ЗА РОМАНТИЧЕН МЕДЕН МЕСЕЦ В ЕВРОПА

Европа е пълна с малки романтични градчета, които са идеални за един спокоен и интимен меден месец. От хълмовете на Тоскана до ярко боядисаните улици на Чинкуе Тере в Италия, или райската красота на гръцкия остров Санторини, тези невероятни европейски дестинации със сигурност ще превърнат първата ви почивка като младоженци в едно незабравимо изживяване.

Сигурни сме, че тези четири малки градчета ще събудят апетита ви за приключения и романтика. От приказния Залцбург до замечтания Санторини – има по нещо за всеки вкус. Само си изберете!

Чинкуе Тере, Италия

Изпълнения с цветове Чинкуе Тере се състои от пет малки селца, които са накацали по италианския бряг. Районът е в Списъка за световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО и е популярна туристическа дестинация в Северна Италия. Очарователните селца, скрити и, сякаш забравени от времето, са идеални за бягство от шума и суетата на съвремения живот. С невероятна гледка към цялото продължение на брега и цветни сгради кацнали, точно на ръба на скалите, селата на Чинкуе Тере са като нищо друго в Европа.

BI_honeymoon_1

Чинкуе Тере, Италия

Залцбург, Австрия

Артистично и романтично скривалище в Австрия, Залцбург излъчва елегантност и чар, които привличат любители на изкуството, музикални ентусиасти и любители на историята на града. Като родното място на Моцарт, градът също е в Списъка за световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО. Бъдете сигурни, че ще се насладите на красиви стари улици, в бароков стил и десетки театри, музикални зали и галерии. Залцбург има повече характер от повечето модерни метрополиси в света, което го прави страхотно място, на което да избягате от реалността и да се потопите в истинско блаженство.

BI_honeymoon_2

Залцбург, Австрия

Санторини, Гърция

Санторини отдавна претендира да е едно от най-добрите места в Европа, с най-красивите залези, и честно казано – има защо! Очарователният остров, в Егейско море те покорява с хиляди грандиозни гледки към океана, традиционни варосани стени с надвиснали цветни храсти и традиционни сини куполи. Карайте сред малките селца около Санторини или прекарайте дните си по красивите плажове, за едно незабравимо изживяване в рая.

BI_honeymoon_3

Санторини, Гърция

Флоренция, Италия

Пропита с история, всяка улица във Флоренция е като произведение на изкуството. От високата катредрала във Флоренция до великолепната галерия Уфици, посещението на Флоренция е като връщане назад във времето в Златния век на италианския ренесаснс. Забележителната архитектура, невероятните галерии, музеите, романтичните кафенета и прекрасното изкуство, което дебне от всеки ъгъл, правят Флоренция една от най-романтичните дестинации за един интимен и спокоен меден месец. А извън Флоренция, зелените хълмове на Тоскана са идеално допълнение към града.

BI_honeumoon_4

Флоренция, Италия

Leave a Reply