5 забавни алтернативи на традиционното хвърляне на букета

Традицията по хвърлянето на букета се е превърнала в класика на всяка сватба. Ако обаче искате нещо ново, необичайно и интересно, то днешната статия е точно за вас. Заедно в партньорите ни от Wed Etiquette ще ви покажем 5 алтернативи на традиционното хвърляне на букета. Приятно четене!

bridalidol_5_funny_alternatives_to_the_traditional_throwing_the_bouquet

5 забавни алтернативи на традиционното хвърляне на букета

1. “Сляпа баба”. Помните ли тази игра от вашето детство. Е тук е в един малко по-модерен вариант. Булката трябва да бъде в центъра на дансинга, заобиколена от своите приятелки. Всички трябва да се забавляват и да танцуват. Малко преди края на песента, която сте избрали булката затваря очи, а приятелките й, танцувайки трябва да се разместят. Точно, когато музиката спре булката тръгва на някъде със затворени очи и пръвото момиче, до което се спре е гордата притежателка на букета.

2. 3 в 1. Много модерни напоследък са букетите, които са съставени от няколко части. Идеята е, когато го хвърлите той да се раздели на три и така щастливките да са повече от една. И за гостите ще бъде голяма изненада. Само не забравяйте да хвърляте силно 🙂

3. Организирайте състезание. Нещо, което да бъде забавно за вас и за приятелките ви. Тази част оставяме за вас, но идеята е победителката да получи като награда сватбения букет.

bridalidol_5_funny_alternatives_to_the_traditional_throwing_the_bouquet_2

5 забавни алтернативи на традиционното хвърляне на букета

4. За всеки по нещо. Ако на сватбата ще присъстват много неомъжени момичета, много добра идея би било ако приготвите предварително по-малки букетчета за всяка една от тях. Пожелайте им да ги сполети същото щастие, като вас и им ги подарете.

5. Заключеното съкровище. Да правилно прочетохте. Заключете букета в кутия, за която има само един единствен ключ. Смесете го заедно с десетки други и нека всяка ваша приятелка си избере един. Само правилният ключ ще успее да отключи кутията и съответно момичето да получи наградата, която е вътре.

bridalidol_5_funny_alternatives_to_the_traditional_throwing_the_bouquet_1

5 забавни алтернативи на традиционното хвърляне на букета

Снимки – Pinterest.

Leave a Reply