5-ТЕ ШАФЕРКИ, ОТ КОИТО ВСЯКА БУЛКА СЕ НУЖДАЕ

BI_bridesmaids_1

5-те шаферки, от които всяка булка се нуждаде

1.Парти мацката

Тя е първа на дансинга и винаги си тръгва последна. Тя знае най-добрите барове, най-яките клубове и познава най-готините мъже. Когато си тъжна тя ще те изведе навън за една луда нощ, но няма да ти предложи чай и съчувствие.

Поискайте от нея: да организира моминското парти, освен ако не искате да гледате филм и да пиете вино. Тя със сигурност ще може да ви даде интересни идеи, как сватбения прием да се превърне в незабравимо парти – все пак това е по нейната част.

Не очаквайте от нея: да поема сватбени задачи рано сутринта на Големия ден. И на сватбената закуска не я слагайте да сяда до по-възрастни роднини, които не биха гледали с добро око на среднощните й истории.

BI_bridesmaids_2

5-те шаферки, от които всяка булка се нуждаде

2.“Била-съм-там”-“Правила-съм-това” мацката

Тя вече е омъжена или е била шаферка и преди. Нейният опит ще ви бъде от полза, но не се задълбочавайте в сравненията. Със сигурност не искате да участвате в състзание от типа “Коя сватба е била най-хубава!”.

Тъй като тя вече е минала през целия процес на Планирането, със сигурност ще знае колко много време изисква то.

Поискайте от нея: да хвърли едно око на вашия списък със задачки, за да провери дали не сте забравила нещо; да ви препоръча сватбено ателие, в което да пробвате рокли; да ви даде назаем сватбените си списания.

Не очаквайте от нея: да ви помага прекалено с организацията, особено ако наскоро се е омъжила. В питането няма нищо лошо, но не очаквайте много.

 3.“Майчински настроената” мацка

Това е приятелката, която винаги се притичва на помощ, без значение дали сте имали лош ден в офиса или сте се сдърпали с бъдещия си съпруг. Имате чувството, че можете да говорите за всичко с нея. Тя е вашето рамо, на което да поплачете, вашата най-голяма приятелска подкрепа. Тя винаги знае какво точно да каже, за да се почувствате по-добре.

Поискайте от нея: да бъде с вас на сутринта на Големия ден, защото тя ще знае как да ви помогне с всичко; да организира всякакви нещица между останалите шаферки.

Не очаквайте от нея: да се грижи за всичко, докато останалите шаферки изпиват шампанското; тя е приятелка, която е готова да направи всичко за вас, ако я помолите, но не забравяйте, че и тя си умира да се забавлява заедно с вас на сватбата.

BI_bridesmaids_3

5-те шаферки, от които всяка булка се нуждаде

 4.Стилната мацка

Тя сякаш създава модата и е вашият моден гуру. Няма модна тенденция, която да не е пробвала – ако плувните очила бяха на мода, тя със сигурност щеше да има по чифт от всеки цвят. Смятате, че тя винаги изглежда зашеметяващо, но не бихте се осмелили да се появите на публично място, с някой от нейните аутфити.

Поискайте от нея: да ви каже, кои са най-готините магазини за булчински рокли, но не я канете по време на пробата. Нейният силен усет за мода ще надделее, а в крайна сметка става дума за това, какво ще облечете вие на Големия ден. Тя ще бъде отличен източник на идеи относно роклите на шаферките, но все пак се постарайте да вземе в предвид и вашето мнение.

Не очаквайте от нея: да облече това, което вие й кажете.

5. Мацката, която говори направо

Можете да разчитате на нея да ви каже точно това, което мисли, без значение какво я питате – дали новата ви пола ви прави дебела или дали бъдещият ви съпруг е Единствения?

Поискайте от нея: да се справи с всички доставчици, с които някакси вие не можете да се разберете.

Не очаквайте от нея: да говори “захаросани” неща за сватбената ви рокля или за декорацията в ресторанта. Но не забравайте, че тя не винаги е права.

Leave a Reply