50 идеи за най-романтичното предложения за брак! Част II – Като на игра

BI proposal 2_1

Предложение за брак – като на игра

Продължаваме с част II от идеите ни за най-романтично и оригинално предложение за брак:

11. Направете собственоръчна кръстословица, в отговорите на която “кодирайте” вашето предложение за брак. Можете да използвате като основни думи, асоциативни съчетания от ежедневието ви като двойка. Можете да поденсете на любимата си дама, това леко упражнение за мозъка на закуска в леглото. Става и със скрабъл, вместо кръстословица. Така със сигурност тя ще запомни този ден.

BI proposal 2_5

Романтично предложение за брак – като на игра

12. Разпишете своеобразен сценарий на игра, в която преминавайки всяко ниво, дамата на сърцето ви ще стига до “съкровище”, в което сте скрили по една думичка от предложението. Така например, можете да започнете, давайки и карта с любимите ви общи места като на всяко от тях тя ще трябва да търси своя подарък. Завършете с най-любимото си място, където тя ще трябва да отвори всички кутийки (които е желателно да са номерирани) и ви обещаваме, че това ще се превърне в любимата и игра.

BI proposal 2_2

Романтично предложение за брак – като на игра

13. Изпишете предложението си с магнити за хладилник, които сте събирали от любимите си места по света!

BI proposal 2_6

Романтично предложение за брак – като на игра

14. Промъкнете се на работното и място, ако е необходимо с помощта на някой колега и изпишете предложението си върху бюрото и или върху подвижна дъска ако в офиса разполагат с такава. Можете да закачите и отделни букви върху щорите, ако те са вертикални и някой да “дръпне завесата” вместо вас. Друг вариант е да помолите някого от колегите и да и сервира сутрешното кафе в тематична чаша, към която сте прикрепили пръстена.

BI proposal 2_3

Романтично предложение за брак – като на игра

15. Поканете любимите си приятели, които бихте поканили и за кумуве на карти. Точно в разгара на играта, хвърлете на масата карта, на която сте написали предложението си за брак. Независимо от резултата до този момент, вие ще бъдете безапелационно обявени за победител!

BI proposal 2_4

Романтично предложение за брак – като на игра

16. Предложете и да поиграте на “бесеница”, като избраното от вас словосъчетание е : “Ще се омъжиш ли за мен”

 

BI proposal 2_7

Романтично предложение за брак – като на игра

Leave a Reply