9 НЕЩА, ЗАРАДИ КОИТО ОБИЧАМЕ СВАТБЕНИТЕ АГЕНТИ

BI_wedding_planner

Кажете “Да” на сватбените агенти

Готови ли сте да започнете с планирането на сватбата? Независимо дали знаете как точно искате да изглежда всеки детайл или, когато видите диаграмата с местата за гостите, изпадате в тих ужас, сватбеният агент ще се превърне в най-добрият ви приятел. Тези безценни сватбени гурута са видели повече от няколко сватби и са много по-практични и по-достъпни отколкото си мислите. Ето и девет причини, заради които ние толкова много ги обичаме.

Те наистина са професионалисти!

Един опитен сватбен агент е видял всичко. Независимо дали трябва да определи ролята на доведеният ви баща или да реши къде да седне третият бивш съпруг на леля ви – той може да реши всичко това с лекота.

Могат да ви спестят пари!

Може да ви се струва нелогично, но наемането на сватбен агент наистина ще ви спести пари. Професионалистът има много контакти с различни подизпълнители и знае точно къде да намери най-добрата цена, която да отговаря на вашия бюджет. Наемането на добър сватбен агент ви гарантира, че не само няма да надхвърлите определения от вас бюджет, но и ще спестите пари. И да, с включените техни услуги.

Те могат да планират всичко до минутата!

Вие знаете ли колко време ще отнеме на 250 човека да изядат основното си ястие? Сватбеният ви агент обаче знае и можете да сте сигурни, че благодарение на него всичко ще протече гладко и като по часовник.

Те могат да направят това, което вие не можете!

Работата на пълен работен ден не е много благоприятна за планиране на сватба, нали? Искате да поръчате торта от най-страхотната сладкарница в града, която обаче затваря в 4? Няма проблем – изпратете агента. Той това работи 🙂

Те могат да са навсякъде!

Сватбеният агент е особено полезен, ако планирате сватба, на интересна дестинация или в родния си град. Винаги е по-добре да има някой там на място, на когото да разчитате за всичко.

Благодарение на тях, можете да се съсредоточите над това, което е наистина важно!

Насладете се на времето с любимите си хора. Опитайте се да прекарвате няколко часа повече, гушкайки се с вашия годеник и оставете сватбеният ви агент да свърши цялата работа.

Те много добре знаят кога да харчат!

Много малко хора могат да си позволят всички неща, които са си представяли за тяхната сватба. Добрият сватбен агент ще успее да вземе всеки детайл от вашата мечтана сватба и да го “преведе” в достъпен вариант спрямо вашия бюджет. Той много добре знае къде може да похарчи повечко пари, без да се замисли и къде да спести малко.

Те държат драмата и напрежението далеч!

Вашата сватба трябва да бъде най-специалният ден в живота ви. Оставете сватбеният ви агент да се погрижи за всичко, а вие се отдайте на емоциите и просто се забавлявайте.

Пазят ви от грешки!

Помните ли последния път, когато решихте да си пострижете косата? Точно преди бала – и после дълго време съжалявахте за това, нали? Е, сега няма от какво да се притеснявате, вашият сватбен агент ще ви предпази от всякакви грешки – дори и от такива! Понякога да наемеш сватбен агент ти спестява много повече от време, енергия и пари!

Leave a Reply