9 ТРИКА, КОИТО ВСЯКА БУЛКА ТРЯБВА ДА ЗНАЕ

Сватбеният ден трябва да бъде най-прекрасният и незабравим ден в живота на всяка булка. Но не и най-стресиращият! Вместо цял ден да се притеснявате, дали гостите са доволни, или дали готвачът ще дойде навреме, трябва да мислите само за това колко щастлив ще бъде животът ви и как ще прекарате цялата вечер хапвайки прекрасна храна, пийвайки скъпо вино и танцувайки със семейството и приятелите!

За съжаление, не винаги се получава точно така. Ето защо всяка бъдеща булка трябва да бъде изобретателна и да научи следващите няколко сватбени трика.

1. Сватбата ви ще се проведе на открито? В такъв случай използвайте парфюм, който съдържа и репелент против насекоми. Така цяла вечер малките досадници ще стоят далеч, а вие ще ухаете невероятно!

2. Използвайте специалните аксесоари за висок ток, които ще ви попречат да потънете в тревата, докато вървите към своя любим или танцувате.

 BI_9-tricks

Триковете, които всяка булка трябва да знае

3. Използвайте стъклени похлупаци, за да държите насекомите далеч от храната.

4. Украсете воала си с красиви магнитни тежести за воал, особено ако ви предстои сватба на открито и денят е ветровит.

5. Убедете своите шаферки да вземат роклите си под наем от място, където това е възможно (можете да разчитате на нашите партньори Atelier Ivoire), вместо да купуват нови, тъй като ще ги носят само веднъж.

6. Скрийте своя гланц за устни под салфетката на сватбената маса. По този начин ще можете да си слагате от него без да се налага да ходите никъде.

BI_9-tricks2

Триковете, които всяка булка трябва да знае

7. Повечето булчински обувки са чисто нови, затова можете да загрубите долната им повърхност с шкурка, за да ги направите по-малко хлъзгави и да избегнете опасността от падане.

8. Наемете фотограф само по време на церемонията, за да спестите пари и разчитайте на снимките на приятелите и семейството си по време на приема. Като допълнение можете да създадете затворена група във Facebook, в която гостите ви да качват снимки в реално време. Като, разбира се, можете да замените Facebook с всяка друга социална мрежа или приложение. Идейно, нали?

9. Обмислете варианта за озвучaване на церемонията и коктейла, чрез система свързана с телефон или таблет. По този начин ще спестите много пари, които да похарчите за музиката по време на приема, когато реално хората ще танцуват и ще се забавляват.

Leave a Reply