Atelier Ivoire – Булчински и официални рокли

Atelier logo store

Описание: Създадено през 2012 година с много любов, Atelier Ivoire се превърна в един от предпочитаните сватбени салони като предлагаме широко портфолио от булчински и официални рокли, както и изпълняваме модели по индивидуален проект на клиента.

Мисия: Нашата мисия е да създаваме рокли,които подчертават индивидуалността Ви, и които биха превърнали Вашият специален повод в незабравимо събитие.

I do-2

За роклите с любов!

Услуги: Изработка на булчински, шаферски и официални рокли, сватбени обувки, сватбено бельо и аксесоари. Представяме френския моден лейбъл Cymbeline, както и следните  модни линии: 

 • Atelier Ivoire Bridal – Запомнящи се модели, вдъхновени от класическата визия на съвременния романтизъм. Женствени и нежни, роклите от тази линия подчертават елегантната визия на всяка булка.
 • Atelier Ivoire Couture – Екслклузивна линия уникални, дизайнерски модели, изработени от най-висококачествени материали. Акцентът на линията са неповторимите детайли, изцяло ръчна изработка. Моделите са елегантни, изключително секси, подчертават по неповторим начин красотата на женското тяло и предизвикват възхищение.
 • Atelier Ivoire Glamour – Впечатляващи модели официални рокли, подходящи за дамите, които биха искали да се открояват на всяко специално събитие. Нежни, ефирни материи, елегантни акценти и подчертаващи сексапла детайли ще ви превърнат в неустоимо изкушение!
 • Atelier Ivoire Shiny Bridesmaid – Линия коктейлни рокли с изчистена кройка, подходящи за всяко парти или коктейл. Моделите от тази линия са създадени, за да превърнат приятелките ви в най-блестящите шаферки. Всички рокли могат да бъдат изработени по индивидуални размери и в цвят по Ваш избор.
 • Atelier Ivoire Bridal Shoes – Колекция сватбени обувки, които биха били прекрасно допълнение към булчинския ви тоалет – защото детайлите са от значение.

  10003847_639597832787530_4012406984204128009_o

  За роклите с любов!

Проекти:

 • Mix&Match – Колекцията на Ателие Ивоар Mix & Match е иновативно решение за модерната булка. Вдъхновени от креативния почерк на Неда Маринчева, всички рокли от тази колекция могат да бъдат комбинирани в различни варианти. Така, вие самите ще можете да съчетаете различни елементи на булчинската рокля, превръщайки я в неповторима част от сватбения ви ден.
 • Twist&Match – Роклите от колекцията Twist & Match са предназначени предимно за шаферки, но могат да бъдат поръчани и като втора булчинска рокля. Те са с идентична, опростена кройка, но в зависимост от въображението, могат да бъдат комбинирани в над 15 варианта и да изглеждат като различни рокли.
 • Bridal Idol – Bridal Idol е сватбен блог, в който ще можете да намерите информация и идеи, свързани с перфектното планиране и организиране на вашия сватбен.

Създатели: Неда Маринчева, Стела Димитрова

Мото: За булките и роклите – с любов!

Адрес: гр.София, ул. Янко Забунов, бл. 48, вх.А, ап.1

Телефон: 088 9 314141

e-mail: info@atelierivoire.bg

web: www.atelierivoire.bg

facebook: www.facebook.com/AtelierIvoire

1013376_488097854604196_1643122161_n

Atelier Ivoire представя Cimbeline

Leave a Reply