Atelier Ivoire вдига високо летвата с две нови колекции булчински рокли и още много изненади

Crystal Design for Atelier Ivoire

Crystal Design for Atelier Ivoire

Ако сте била булка или ви предстои Големият ден, със сигурност би трябвало да сте попадали на прекрасните рокли, създадени от Ателие Ивоар. Тази година те надминават и най-смелите очаквания към себе си като стъпват и на международния пазар. За да ни разкажат повече, поканихме създателите на Ателието – Неда Маринчева и Радостина Шейх.

BI: Всяка година Ателие Ивоар ни изненадва за Коледните празници, какво сте подготвили този път?

РШ: Да така е. 2014 г. за нас беше изключително интензивна и в началото и стартирахме няколко нови проекта, чиято реализация е факт към днешна дата. Винаги сме се водили от желанието и амбициите си да бъдем най-добрите, затова постоянно следим в каква насока бихме могли да се развиваме. Пуснахме в производство колекцията си булчински рокли за 2015 – Happy Brides, създадохме изключително висок клас рокли, които ще представим на европейския и руски пазар Crystal Design for Atelier Ivoire, вкарахме в портфолиото си линия от сватбени обувки Atelier Ivoire Shoes, предстои да представим и колекцията ни от сватбени аксесоари.

Булчински рокли Atelier Ivoire Happy Brides 2015

Булчински рокли Atelier Ivoire Happy Brides 2015

НМ: Освен това сме подготвили и много изненади и коледни подаръци за клиентите ни.  Всеки петък до Коледа, аналогично на популярната инициатива Black Friday, предлагаме на нашите клиенти White Friday, по време на който те могат да намерят мечтаната рокля или аксесоар с до 70% отстъпка. Освен това до края на месец декември имаме още две текущи промоции, с които се надяваме да зарадваме дамите, чието доверие ползваме.

BI:  Разкажете ни повече за новите си колекции рокли.

РШ: Ще стартираме 2015 г. с две нови колекции рокли. Едната се казва Happy Brides и е ориентирана изцяло към българския пазар. Включва 40 модела булчински рокли, които са съобразени с последните модни тенденции, но едновременно с това са насочени към булките, които търсят своето бюджетно решение и същевременно с това не биха искали да правят компромис с булчинската си рокля.

НМ: За съжаление българският пазар е сравнително малък и стандартът в страната ни не е много висок. Решихме да насочим тази линия към булките, които нямат възможност да се доверят на световно известните дизайнери. Същевременно, при изработката на роклите от колекцията ни Happy Brides сме използвали технологии и материи, които по нищо не отстъпват на големите лейбъли в сватбената индустрия.

РШ: Реалният ни повод за гордост е съвместният ни проект с Crystal Design, над когото работихме цяла година. Съвместно създадохме изключително висока котюр линия булчински рокли, която ще бъде представена, както на европейския, така и на руския пазар. В България, разбира се тази колекция ще се предлага ексклузивно от нас. А невероятната фотосесия, заснета в столицата на модата Милано е комплимент към клиентите ни.

Впечатлаващи булчински рокли Crystal Design for Atelier Ivoire

Впечатлаващи булчински рокли Crystal Design for Atelier Ivoire

НМ: Работата на израелските дизайнери като Inbal Dror, Berta Bridal, Yaki Ravid винаги ни е вдъхновявала, затова се постарахме да предложим една по-нестандартна визия, която да е на световно ниво. Заложили сме на  изчистени линии, подчертаващи привлекателността на женското тяло, висококачествени материи и впечатляващи акценти, които правят всеки един модел изключителен. Вече получихме първите положителни отзиви, което много ни радва.

Впечатлаващи булчински рокли Crystal Design for Atelier Ivoire

Впечатлаващи булчински рокли Crystal Design for Atelier Ivoire

BI: До миналата година не предлагахте булчински аксесоари, как 2014 ви промени в тази насока.

НМ: Ние винаги сме вярвали, че изборът на булчинска рокля е събитие, което носи изключително мощен емоционален заряд. Както всички знаят едно от нещата, които отличава Ателие Ивоар е индивидуалният подход към всяка булка и позитивното лично отношение. Затова решихме, че не можем да си позволим да кажем “не” на клиентките си, само поради факта, че не можем да отговорим на търсенето им. Така дойде решението да разширим портфолиото си, предлагайки и сватбени аксесоари.

РШ: Поставихме летвата високо, предлагайки линия от лимитирани воали, изцяло ръчна изработка. Всеки воал е с уникален дизайн и може да бъде поръчан в три основни дължини, както и в цват ivory или off white. Към момента се радваме на изключително голям интерес от страна на много европейски ритейлъри, но като руски възпитаник за мен истински интерес представлява необятният руски пазар. Затова съм твърдо решена да наложим марката Atelier Ivoire не само у нас, но и в чужбина. Също така, до края на годината предстои да пуснем и линията ни сватбени обувки, както и специално изработени от нас булчински аксесоари за коса.

Лимитирана серия воали от Atelier Ivoire

Лимитирана серия воали от Atelier Ivoire

BI: Наколко пъти споменавате международните пазари, планирате ли нещо специално в тази насока.

РШ: През 2015 планираме мощна експанзия в различни страни. Освен Европа и Русия интерес представлява и пазарът на страните от Латиснка Америка, както и безспорния лидер в сватбената индустрия САЩ. В момента изграждаме международен онлайн магазин като се надяваме да успеем да пуснем за рождения си ден.

BI: Какво ще пожелаете на читателите ни?

НМ: Пожелаваме им да бъдат здрави и да прекарат незабравими коледни празници в комапнията на любими хора.

РШ: Пожелаваме им да съумеят да изпълнят ежедневието си с приятни емоции и да получат мечтаните подаръци от Дядо Коледа, който тази година работи за Ателие Ивоар.

Leave a Reply