БУЛЧИНСКА РОКЛЯ С ГОЛ ГРЪБ – В КРАК С МОДАТА

BI_Backless wedding dresses_1

Булчинска рокля с гол гръб – в крак с модата

Образът на булката трябва да е нежен, чувствен, елегантен и това усещане може да се създаде с помощта на различни аксесоари, акценти, но най-вече, разбира се, чрез булчинската рокля. Днес ще разкажем за един от най-елегантните акценти в сватбената визия като разкрием очарованието на булчинските рокли, именно с гол гръб.

Булчинската рокля с гол гръб е не само в крак със съвременните модни тенденции в сватбената мода, но е изключително подходяща за дами, чиято романтична натура трябва да бъде подчертана, разкривайки допълнително очарователната им невинност и нежност и създавайки неповторимо женствен и секси образ.

BI_Backless wedding dresses_2

Булчинска рокля с гол гръб – в крак с модата

Роклите с гол гръб могат да бъдат изключително разнообразни като форма и силует, както към тях можем да изброим рокли с широко отворен гръб, V образно деколте до лопатките, овална линия или асиметричена линия на гърба. Все по актуални стават и така наречените „illusion” линии, които подчертават допълнително линията на открития гръб, като го покриват с финна дантела или прозрачен тюл.

BI_Backless wedding dresses_4

Булчинска рокля с гол гръб – в крак с модата

За роклята с гол гръб е необходимо да знаете, че внимателно трябва да съобразите, както прическата, така и аксесоарите: най-добре е косата да е прибрана в елегантен нисък кок, за да може да откриете раменете. Идеалният силует за подобен модел рокля е или русалка или А линия, като е желателно формите да бъдат по-прибрани, особено до талията. Запомнете, че в роклята трябва да има един силен акцент – ако сте избрали голия гръб, то деколтето е желателно да бъде по-затворено. В момента на пазара се предлага широк избор от рокли с голи гърбове, като линията на гърба е изящно декорирана допълнително с облечени копчета, дантелени апликации или дискретни мъниста (перли).

BI_Backless wedding dresses_3

Булчинска рокля с гол гръб – в крак с модата

Нашите партньори от Atelier Ivoire са заложили на този очарователен акцент в избора си за рокли – колекция 2014  като ви представяме няколко модела: Елзас, Прованс, Ниор, Лориан, Асти, Капри, Римини, Алесандрия, Тиволи

Leave a Reply