Цветята на сватбата – Нежните рози!

bridalidol_flowers_of_the_wedding_the_roses_6

Цветята на сватбата – Нежните рози!

В нашия раздел “Цветята на сватбата” споделяме с вас опита и вдъхновението си, като ви разказваме за всяко цвете поотделно. Днес е ред на Розите и тяхната мека чувственост и романтика. Това красиво, непретенциознно и благородно цвете се цени високо и е много предпочитано от флористите. Прекрасни са, както за традиционна сватба, така и за тематично тържество – в подходящата комбинация, те създават специално настроение и перфектно се вписват в цялостния стил.

bridalidol_flowers_of_the_wedding_the_roses_5

Розите са абсолютно незаменими при планирането на една сватба. Разнообразието от видове и цветове позволява на младоженците, заедно с флористите да създадат свой собствен дизайн, който отговаря изцяло на тяхната същност. Те са едновременно класически и модерни – всяка година има все повече и по-интересни варианти. 

Розите определено са предпочитани от много бъдещи булки. Но не мислете, че винаги е било така. Днес има толкова голямо разнообразие от рози – малки, големи, на пъпки или широко разцъфнали, с аромат и такива, които не миришат, божурови и в различни форми. Разбира се последнта тенденция са Божуровите рози. В основата си приличат на любимия на всички булки божур, но с по-голямо цветово разнообразие и по-голяма идръжливост.

Розите са символ на вечната любов и женската независимост. Може би точно това е причината повечето булки да предпичитат именно тях за украсата на своите сватби.

Споделяме с вас нашите идеи и предложения, като се надяваме да ви вдъхновим и да ви накараме да се влюбите в розите!

bridalidol_flowers_of_the_wedding_the_roses_3

Цветята на сватбата – Нежните рози!

bridalidol_flowers_of_the_wedding_the_roses_1

Цветята на сватбата – Нежните рози!

bridalidol_flowers_of_the_wedding_the_roses_2

Цветята на сватбата – Нежните рози!

bridalidol_flowers_of_the_wedding_the_roses_4

Цветята на сватбата – Нежните рози!

Снимки – Pinterest.

Leave a Reply