Джордж Клуни и Амал Аламуддин официално си казаха “ДА”

1411845058_george-clooney-amal-alamuddin-wedding_1

Сватбите на звездите

Един от най-желаните мъже в света -53 годишният Джордж Клуни официално мина под венчилото с дамата на сърцето си 36 годишната Амал Аламуддин. В един шеметен уикенд във Венеция, двойката отпразнува предсватбените си моминско и ергенско парти. При пристигането си бъдещата г-жа Клуни е била облечена в стилна, черно бяла рокля на райе от Dolce&Gabbana и черни обувки на същия лейбъл. Визията на Амал е била допълнена от очила Prada и бижута, отново на Dolce&Gabbana .

bridalidol_celebrity`s_weddings_george_coolny_and_amal_2

Сватбите на звездите

На предсватбената вечеря в хотел Belmond Cipriani, бъдещата булка представи доста по-различна визия, появявайки се в зашеметяваща червена рокля на Alexander McQueen, изработена специално за нея в асиметрична версия на оригинала.

Amal-Alamuddin-And-George-Clooney-Wedding-Weekend-600x399

Сватбите на звездите

По време на официалната церемония Амал Аламуддин е била облечена в стилна бяла дантелена рокля с асиметрична кройка от колекцията на Giambattista Valli Couture, пролет/лято 2014 и обувки от същата марка.

0928-george-clooney-and-amal-after-wedding-splash-4

Сватбите на звездите

Актьорът е бил толкова развълнуван след церемонията по обявяване на брачните обети, че е разрязал тортата с видимо треперещи ръце. Голяма част от детайлите около сватбата до последно са били пазени в тайна, като за тази цел е било подписано предварително споразумение със седем звездния хотел като фотографи не са били допускани официално до събитието.

Въпреки, че събитието е било дългоочаквано, изненадата е била всеобща поради факта, че се е очаквало двойката да мине под олтара в понеделник, а не в неделя. Клуни е бил облечен в стилен сив костюм, а съпругата му е носила елегантен бял костюм, допълнен от ефектна шапка с периферия със същия цвят.

george clooney 2

Сватбите на звездите

След близо 4 дневни празненства по случай събитието Джордж Клуни и Амал Аламуддин са официално семейство като ще се отправят на меден месец в Маракеш.

Очаквайте скоро и още интересни подробности около самото тържество във Венеция.

Wed Etiquette

Leave a Reply