ИДЕИ ЗА ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА БРАК НА КОЛЕДА

BI_christmas_wedding_proposal_2

Оригинални идеи за предложение за брак на Коледа

Коледните празници са може би най-популярното време, през цялата година за предложение за брак. Но също така и най-подходящото. Защо ли? Ами защото, така или иначе за повечето хора, това е много дълго чакан празник. Плюс това няма да е необходимо да похарчите цяло състояние за декор или да мислите за специално място, защото е Коледа и всяко място е специално! Навсякъде, дори и пред украсеното коледно дърво в парка е подходящо да зададете Въпросът.

Ето и няколко коледни годежни идеи, които ще ви помогнат да планирате свое незабравимо и забавно коледно предложение за брак.

Поставете годежния пръстен в коледна играчка.

Можете да си направите своя собствена коледна играчка и да сложите пръстена в нея или да си купите такава. Изчакайте първо вашата любима да отвори всички останали подаръци и небрежно подхвърлете, че там, някъде по елхата е останал още един. Можете да й дадете коледната играчка и да чакате тя сама да намери пръстена, а можете и да и давате напътствия в коя точно играчка е скрит последният подарък. Разбира се, можете просто да завържете Пръстена с красива червена панделка за някоя от боровите клонки. Вие познавате своето момиче най-добре и знаете как да я изненадате.

BI_christmas_wedding_proposal_1

Оригинални идеи за предложение за брак на Коледа

Направете й тениска с щампа, като коледен подарък.

Подарете й тениска, на която пише “Бъдещата госпожа Димитрова”, след което паднете на коляно с пръстена в ръка. Бъдете сигурни, че това е напълно достатъчно!

Ако няма да празнувате Коледа заедно (или поне тя трябва да си мисли така).

Ако например бъдещата ви годеница ще пътува, за да прекара празника със семейстовото си, направете следното. Сложете пръстена в по-голяма кутия за подарък и го опаковайте добре. Изпратете го до дома на семейството й, като разбира се трябва задължително да имате ваш човек, който да ви помага. Когато тя отвори подаръка в Коледната нощ и прочете бележката, която сте оставили за нея “Ще се омъжиш ли за мен” вие трябва изненадващо да се появите през вратата. Със сигурност цялото й семейство ще останат очаровани от случващото се и дълго ще има да го разказват. А вие със сигурност ще получите най-важното “Да” в живота си.

Напишете “Ще се омъжиш ли за мен” с коледни лампички.

На първо място лампичките трябва да са достатъчно дълги, за да успеете да напишете цялото изречение. След това, когато дойде моментът я помолете да включи осветлението. И Воаля!

BI_christmas_wedding_proposal_3

Оригинални идеи за предложение за брак на Коледа

Организирайте търсене на съкровище.

Започнете като предварително поставите следи из цялата стая, а защо не из целия апартамент. Всяка следа трябва да води към следващата. Можете при всяка следа да оставите малки забавни подаръци, които да символизират нещо, което обичате да правите заедно или планирате да направите. Крайната цел, разбира се е Пръстенът, скрит на сигурно място в джоба ви. И когато стигне до последната следа паднете на колене и я попитайте “Ще бъдеш ли моето съкровище? Ще се омъжиш ли за мен?”

Направете се на коледен подарък.

Има много забавни начини да направите това. Можете да влезете в голяма кутия и да изскочите отвътре, когато тя я отвори. Или пък се забавлявайте и се направете на голям, очевидно самоопаковал се подарък. Оставете я да ви разопакова и, когато го направи й подарете пръстена. Със сигурност ще е много забавно!

Накарайте я да си мисли, че ще й предложите на Свети Валентин.

Няма по голямо чувство на удовлетворение, когато я изнендате така, както никога до сега. Най-трудната част тук е да убедите нея, приятелите й и семейството, че ще й предложите на Деня на влюбените. Когато го направите, останалото е лесно. Тя със сигурност няма да очаква да й зададете въпроса на Коледа. И изненадата наистина ще е огромна.

Както виждате има много идейни и забавни начини да предложите брак на своята половинка по време на коледните празници. Погледнато обективно дори е най-лесно да направите предложение точно през това време на годината, защото има толкова много, уникални възможности. Само с малко въображение и всичко е готово!

Снимки – Q AVENUE PHOTO

Leave a Reply