ИДЕИ ЗА ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА БРАК НА НОВА ГОДИНА

BI_new_years_eve_proposal_1

Интересни идеи за предложение за брак на Нова Година

Според много хора на Нова Година честваме любовта, надеждата, прошката, вторият шанс, новото начало… И ние не можем да се сетим за по-подходяща вечер, за да създадете незабравим спомен с жената, с която искате да прекарате остатъка от живота си. Ето и няколко предложения как точно да го направите.

Използвайте коледната елха.

По този начин ще успеете да съчетаете магията и на двата празника в Предложението. Повечето хора не свалят украсата от коледното дръвче до Нова Година, затова защо не се възползвате от блещукащите светлини и не развихрите въображението си. Свалете коледните играчки и на тяхно място украсете елхата с хиляди красиво написани послания, които да разкриват какво най-много обичате в бъдещата си годеница и такива, които да казват, че има още един “забравен” подарък под елхата. Моментът ще бъде вълшебен.

Създайте албум с най-добрите ви моменти от изминалата година.

Със сигурност ще ви е много забавно, докато го правите. Той ще ви изпълни с красиви спомени от всички преживени моменти заедно през отиващата си вече година. Албумът може да включва само снимки, но и всякакви други неща – като билети, карти на местата, които сте посетили, любовни мейли, които сте си изпращали. Също така можете да включите и забавни надписи на всяка страница, които ще накарат вашето момиче да не спира да се усмихва. И накрая, запазете последната страница за Предложението – “Ще се омъжиш ли за мен?” би било напълно достатъчно.

Направете парти с приятели и близки.

Нова Година е идеален повод за организиране на парти, на което да поканите всички хора, които обичате и, на които държите. Точно затова бъдещата ви годеница никога не би заподозряла, че ще й зададете най-важният въпрос в живота й. Да не говорим, че така ще си спестите многото телефонни обаждания, за да споделите голямата новина.

Когато часовникът удари полунощ…

Възползвайте се от магията на момента и, когато всички започнат да отброяват последните секунди на отиващата си година, вие кажете на вашето момиче, защо го обичате и точно в полунощ й предложете да се омъжи за вас. Това е идеалният начин да сложите край на старата и да започнете новата година. А и е чудесен ден да празнувате годишнината си – повярвайте ни, никога няма да я пропуснете 🙂

BI_new_years_eve_proposal_2

Интересни идеи за предложение за брак на Нова Година

Снимки – Pinterest.

Leave a Reply