ИДЕИ ЗА ПРЕДЛОЖНИЕ ЗА БРАК ПРЕЗ ЛЯТОТО

На вниманието на всички мъже! Лятото е вече тук! И естествено води със себе си оригинални, спиращи дъха, романтични начини да зададете може би най-важния Въпрос. На първо място е задължително да се възползвате от възможността, която ви предоставя този прекрасен сезон да направите това на открито. Предлагайки брак на любимата си навън, когато наоколо се носи завладяващата миризнама на цветя или прясно окосена трева, ще добави допълнителна щипка разкош към този така специален момент. Приготвили сме ви няколко идеи как да зададете Въпроса, в разгара на най-любимия сезон.

1. Лозя, до където ти погледа стига!

По време на лятото, почти няма друга гледка, която така да ти спира дъха, като тази на безкрайните лозя. Тази красота, която заобикаля избата, заедно с вкуса на ароматното вино, са перфектните съставки за този специален ден. И там сред натежалите гроздове, където сте само вие двамата тихо й прошепнете “Ще се омъжиш ли за мен?”. Тази интимна и толкова романтична обстановка ще направи моментът незабравим!

bridalidol_marriage_proposal_ideas_1

Идеи за предложение за брак през лятото – Лозя, до където ти погледа стига

2. Неделен брънч и още нещо!

Заведете я на любимото й място на открито, например на покрива на някоя сграда и я изненадайте с брънч сред приятели, който тя никога няма да забрави. Погрижете се да присъстват всички нейни любими неща за хапване и разбира се всички ваши най-близки приятели. Не забравяйте и за музиката. И когато тя няй-малко очаква вземете микрофона и пред всички заявете любовта си към нея и задайте Въпроса.

bridalidol_marriage_proposal_ideas_2

Идеи за предложение за брак през лятото – Неделен брънч и още нещо

3. Концерт на открито, с маалко по-раличен край!

Няма нищо по-вълнуващо от концерт на любимата ти група или изпълнител през лятото. Изненадайте я с билети и организирайте всичко. Тук можем да ви предложим две различни развръзки – предложете й брак след края на концерта, когато еуфорията напълно я е завладяла или се качете на сцената и й задайте Въпроса пред цялата публика. Това разбира се е свързано с предварителна подготовка и договорки със самите изпълнители, но повярвайте ни, заслужава си.

bridalidol_marriage_proposal_ideas_3

Идеи за предложение за прак през лятото – Концерт на открито, с малко по-различен край

Снимки – Pinterest

Leave a Reply