ИДЕЯ ЗА ТЕМАТИЧНА ФОТОСЕСИЯ ПО ПОВОД МОМИНСКО ПАРТИ – ПАРТИ С ШАПКИ

photoshot-bridal-shower 1

Моминско парти с шапки

С бавни стъпки лятото си отива и чертае пътя на красивата, цветна есен. Тази, която с неповторимите си багри би била забележителен елемент от всяка фотосесия. Даваме ви идея как да направите тематична фотосесия на открито, която да носи слънчевото лятно настроение и неповторимата есенна романтика. Темата на моминското парти, което сме избрали е парти в шапки, а стилът е весел, ярък и цветен. Стилистиката на събитието е вдъхновена от руския стилист Ирина Полякова, а снимките са дело на фотографа – Олга Осокина.

И така – какво ще ви е необходимо:

1. Списък с любимите ви приятелки, които бихте искали да поканите.

2. Изгответе цветни покани, като не забравяйте да отбележите на тях основния елемент на темата – красива шапка с периферия.

3. Изберете място – желателно е някоя зелена поляна.

4. Съобразете времето – проверете прогнозата и се убедете, че ще може да се радвате на слънчеви лъчи.

5. Подгответе инвентар – пъстри рокли с флорални мотиви, красиви, цветни шапки с голяма периферия. Заложете на нежна, игрива, момичешка визия – лек грим и непретенциозни прически. Изберете малки букети от свежи цветя. Погрижете се и за декорацията – подберете дървена маса и няколко стола с цветни възглавници. Балконски сет, взет назаем би свършил идеална работа. Малки шарени вази и няколко чаши ще допълнят комбинацията.

6. Изберете храната и напитките – мини кенди бар с малка торта, дребни сладки или макарони ще се впише идеално. Изберете свежи напитки – домашна лимонада или плодови вина са добър избор.

7. Най-важното – не забравяйте за фотографа, който можете да ангажирате за около час, за да заснеме най-неповротимата фотосесия.

И резултатът е налице!

photoshot-bridal-shower 2

Моминско парти с шапки

photoshot-bridal-shower 3

Моминско парти с шапки

photoshot-bridal-shower 4

Моминско парти с шапки

Времетраене: 2-3 часа

Бюджет: около 40 – 50 лв/човек, в зависимост от броя гости, избора на фотограф и броя снимки, които искате да получите.

Leave a Reply