КАЖЕТЕ “БЛАГОДАРЯ” НА СВОИТЕ ШАФЕРКИ С ИНТЕРЕСЕН ПОДАРЪК

След Големия ден и всичката добре свършена работа, вашите шаферки заслужават едно голямо благодаря! Ето няколко идеи за оригинални подаръци, с които да им покажете, още веднъж, че те са вашите момичета.

Класика в жанра

Красивото бижу никога не излиза от мода. А и вашите шаферки ще могат да му се наслаждават дълго след сватбения ден.

BI_gift_ideas

Кажете “Благодаря” на вашите момичета

Спомен от Големия ден

Поръчайте в някоя работилница за играчки да ви изработят малки копия на роклите им от сватбата. След това купете кукли с техните цветове на косата. Облечете ги и ги изненадайте! Ганатираме ви, че няма да го очакват!

BI_gifts_ideas2

Кажете “Благодаря” на вашите момичета

Спомен от големия ден – DIY

От красиви картони и всякакви панделки, пеперудки и цветенца останали от украсата на сватбата, направете красиви кутии, всяка различна от другата, точно както са различни и вашите шаферки. Вътре сложете техни снимки от сватбения ден, със зашеметяващия им вид и малка картичка, която надпишете собственоръчно с нещо лично за всяка една от тях. Воаля!

BI_gift_ideas3

Кажете “Благодаря” на вашите момичета

Помислете нестандартно

Поръчайте да нарисуват карикатура на всяка една от вашите шаферки, свързана с нещата, които харесва. Сложете ги в красиви рамки и подаръкът е готов!

BI_gift_ideas4

Кажете “Благодаря” на вашите момичета

За артистичните булки

Бъдете креативни и напишете поеми на всяка една от тях, с които да им кажете колко много значат те за вас. Нека бъдат върху състарена оризова хартия, за повече автентичност!

Leave a Reply