КАКВО НИКОГА НЕ ТРЯБВА ДА КАЗВАТЕ, АКО СТЕ ГОСТ НА СВАТБА

 

BI_your_wedding_blog_5

Сватбен етикет – какво да не казвате, ако сте гост на сватба

Сватбата трябва да бъде най-запомнящият се ден в живота на всички младоженци. Но доста често се случва, някой от гостите на сватбата да каже нещо глупаво (въпреки, че най-вероятно дори и не го осъзнава), което да им развали настроението .

Ако ви предстои да бъдете гост на сватба и не искате да сте като тези хора, избягвайте да казвате всички тези неща:

1. “Никога не бих избрала този цвят за моята сватба, но при вас се е получило доста добре.” – Е в крайна сметка, това наистина не е вашаа сватба, нали?

2. “Когато за първи път срещнах булката не я харесах особено много.” – Наистина ли някой каза това? Сега не е нито времето, нито мястото, не мислите ли?

3. “Последният път, когато булката и младоженецът се разделиха, мислех, че ще е окончателно.” – Никак не е готино, за никой да чуе нещо такова.

4. “Аз съм адвокат, така че ако нещата не се получат можете да ме потърсите.” – О не! Не са били женени и ден, а вие вече говорите за развод!?

5. “Знаете ли, че в университета съм правила секс с младоженеца?” – Булката наистина, ама наистина няма нужда да знае това.

6. “Как си успяла да хванеш този красавец? Голяма си късметлийка!” – Смятаме, че дори няма нужда да коментираме.

7. “Да погледнем реално на нещата – няма как да е по-лошо от първия ти брак.” – Страхотна тема за разговор, на сватба и чудесен начин да развалите настроението.

8. ” Тя се омъжва за него заради парите му!” – Дори и да е така, не го казвайте на глас и то на сватбата.

 

Leave a Reply