КОИ БЯХА НАЙ-ПРЕДПОЧИТАНИТЕ ДЕСТИНАЦИИ ЗА МЕДЕН МЕСЕЦ ПРЕЗ 2014-ТА ГОДИНА

Както повелява традицията, преди младоженците да се отдадат на брачния живот, трябва да направят едно незабравимо пътуване до някое екзотично и ново място. Когато дойде моментът за избора обаче, нещата стават сложни. Всяка година носи със себе си нови модни дестинации, които стават изключително популярно сред младоженците.

Днес решихме да съберем на едно място дестинациите, които бяха сред най-популярните през изминалата 2014-та година. Без повече приказки…представяме ви местата, които задължително трябва да запишете в списъка “Трябва да посетя!”

Швейцарските Алпи, Швейцария

За двойките, които са запалени фенове на ските и зимните спортове като цяло, Швейцарските Алпи за предпочитана дестинация. И определено има защо! Със ски пистите си на световно ниво и автентичните вили, Алпите са перфектното място за усамотено и някак си вълшебно преживяване за новото семейство.

bridalidol_top_destinations_for_honeymoon_for_2014_Swiss Alps, Switzerland

Най-предпочитаните дестинации за меден месец за 2014 – Швейцарските Алпи, Швейцария

Крайбрежието на Амалфи, Италия

Ако планирате меден месец в Италия, нека бъде някъде по крайбрежието на Амалфи. Действително е толкова красиво, че много от хотелите предлагат специални оферти и отстъпки при удължаване на престоя, просто защото младоженците не искат да напуснат това райско кътче. Девствени италиански плажове и едни от най-вкусните италиански специалитети! Бихте ли искали нещо повече?

bridalidol_top_destinations_for_honeymoon_for_2014_Amalfi Coast, Italy

Най-предпочитаните дестинации за меден месец за 2014 – Крайбрежието на Амалфи, Италия

Дубровник, Хърватска

Представете си град, кацнал на брега на Адреатическо море, с мраморни улици и сгради в бароков стил. Това е Дубровник и до скоро беше малко известна дестинация за меден месец. Това е място за двойки, които обичат разходките, новите места и различните култури. Можете да прекарате дните си в разглеждане на музеите или в гмуркане в десетките подводни пещери. А какво е меден месец без романтика – разходка из малките улички на града и вечеря на свещи! Перфетният меден месец!

bridalidol_top_destinations_for_honeymoon_for_2014_Dubrovnik, Croatia

Най-предпочитаните дестинации за меден месец за 2014 – Дубровник, Хърватска

Бора Бора, Френска Полинезия

Да, определено меденият месец тук ще ви струва мааалко повече, но вижте снимката – тези малки къщички, над кристалната вода. Определено си заслужава! Бора Бора е много популярна дестинация за младоженците, така че няма да спечелите награда за оригиналност, но пък ще можете директно да скочите върху джета, от входната врата.

bridalidol_top_destinations_for_honeymoon_for_2014_Bora Bora, French Polynesia

Най-предпочитаните дестинации за меден месец за 2014 – Бора Бора. Френска Полинезия

Big Sur, Калифорния

Обичате, когато сте на почивка да спите директно под звездите, но искате вашия меден месец да бъде по-специален и луксозен? Чували ли сте за глемпинг? За тези, които не знаят това е луксозен къмпинг. Big Sur е едно от най-добрите места за глемпинг меден месец. С красива гледка към океана и назъбените скали, това място е повече от романтично.

bridalidol_top_destinations_for_honeymoon_for_2014_Big Sur, California

Най-предпочитаните дестинации за меден месец за 2014 – Big Sur, Калифорния

Остров Ланкафуши, Малдиви

Това място определено е за любители сърфисти. Малдивите се състоят от 1192 остова с безкрайни и невероятни места за сърфиране. Това е перфектното тропическо място за младоженци, които обичат плажа. Задължително наемете лодка, за да се разходите из островите. Истинска девствена красота!

bridalidol_top_destinations_for_honeymoon_for_2014_Lankanfushi Island, Maldives_1

Най-предпочитаните дестинации за меден месец за 2014 – остров Ланкафуши, Малдиви

Прованс, Франция

Разбира се, че Франция е може би най-романтичната дестинация за меден месец. Но Прованс е мястото, където започва истинската романтика – лавандулови полета, калдъръмени улички и старинни френски пекарни! А най-хубавото? По пътя можете да спрете в Париж. Воаля!

bridalidol_top_destinations_for_honeymoon_for_2014_Provence, France

Най-предпочитаните дестинации за меден месец за 2014 – Прованс, Франция

Тулум, Мексико

Първо ще летите до Канкун, след което трябва да вземете кола за около час и половина на юг до Тулум. Там водата е синьо-зелена и заобиколена от древни разкопки. Можете да прекарвате дните си в гмуркане, а вечерите си, като опитвате невероятно вкусната храна, която предлагат там. Задължително трябва да видите Gran Cenote – скрит от природата естествен басейн. Ние вече сме там, в мислите си! А вие?

bridalidol_top_destinations_for_honeymoon_for_2014_Tulum, Mexico, Gran Cenote

Най-предпочитаните дестинации за меден месец за 2014 – Тулум, Мексико

Снимки – Pinterest.

Leave a Reply