КРАСОТАТА НА ПРОЛЕТНИТЕ СВАТБИ – 7 ПРИЧИНИ “ЗА”

bridalidol_the_beauty_of_spring_weddings_7_reasons_to_do_it_1

Красотата на пролетните сватби – 7 причини “ЗА”

Не е трудно човек да си обясни, защо Пролетта е един от най-популярните периоди за провеждане на сватби. Навсякъде се възражда нов живот и всичко е толкова цветно и красиво. Има толкова много неща, заради които пролетните сватби са толкова предпочитани! В тази статия сме събрали причините, заради които ние ги обичаме!

Пролетни цветове

Ние свързваме първият сезон за годината с изобилието от ярки и весели цветове. Пролетта е времето, когато се сбогуваме със Зимата и с всички по-убити и пастелни нюанси, които тя носи със себе си. Наситени цветове, нежно ухание и невероятна комбинация от светлина и красота са нещата заради, които ни е казваме “ДА” на сватбите, през това време на годината. От освежаващо морско синьо до меко лилаво – със сигурност няма да имате проблем с намирането на комбинация от цветове, за сватбената си тема.

Дните стават по-дълги.

Дните стават значително по-дълги, което ще ви осигури още няколко слънчеви часа, за вашия голям ден. Няма нищо по-романтично от това танцувате първият си танц, като семейство, докато слънцето бавно залязва и денят преминава в нощ. Това ще бъде момент, който със сигурност няма да забравите!

Температурите

Температурите най-накрая са във възход! Можете да си позволите сватба на открито, която сме споменавали и преди е много романтична и завладяваща. Има нещо много специално в това да си навън сред природата, под открито небе. Бихме казали дори магическо! Вечерта може да бъде малко по-хладна, но топло одеало и чаша горещ шоколад, със сватбената торта ще сгреят гостите ви.

Пролетни цветя

Благоуханни цветя цъфтят навсякъде и вашата сватба може да се превърне в пролетна Страна на чудесата, изпълнена с пищни, раззеленили се вече цветчета. Букетът ви и украсата по масите могат да бъдат прекрасно отражение на това, какво се случва с природата през това време на годината – ярки цветове и мирис на свежест. Лалета, зюмбюли, лилии, божури, рози – списъкът е повече от дълъг! Да не забравяме и цветовете, в които можете да намерите всяко едно от пролетните цветя – палитрата е голяма.

bridalidol_the_beauty_of_spring_weddings_7_reasons_to_do_it_3

Красотата на пролетните сватби – 7 причини “ЗА”

Пролетни храни

Изобилието от пресни плодове и зеленчуци през Пролетта, прави избора на сватбено меню лесно, като детска игра. Включете най-доброто от сезона, използвайки вкусни зеленчуци, които са във върховата си точка – картофи и аспержи. Можете да допълните пролетното усещане, като прибавите горски плодове към основното ястие. Изненадайте вашите гости с нещо интересно и ново, което не са опитвали до сега!

Пролетни подаръчета за гостите

Кажете благодаря на своите гости с очарователни пакетчета семена или лукувици, които да символизират вашата любов. Докато гледат как малките семена се превръщат в красиви цветове, те символично ще полагат грижи за вашата любов. Много популярно е и подаряването на малки шоколадови птички с техните гнезда, за които символично гостите отново ще трябва да се грижат.

Метафорично значение

Пролетта символизира новото начало, възраждането и обновяването на всичко старо. Светът е свеж, слънчев и красив – няма по-подходящо време, за да започнете този нов етап от живота си. Всички са чакали дълго да свърши зимата и сега искат да излязат и да празнуват. И всичко това през пролетта – една наистина романтична метафора за започване на съвместният ви семеен живот.

bridalidol_the_beauty_of_spring_weddings_7_reasons_to_do_it_2

Красотата на пролетните сватби – 7 причини “ЗА”

Снимки – Pinterest.

Leave a Reply