МЛАДОЖЕНЕЦ ПРЕЗ ЗИМАТА – ИДЕИ ЗА СТИЛНА И ТОПЛА ВИЗИЯ

BI_winter_wedding_the_groom_1

Младоженец през зимата – стилна и топла визия

Зимата е не само време, в което искате да си стоите на топло, пред камината с книга в ръка. Красотата на природата, през този сезон е неповторима и вълшебна! Това е и причината, много двойки да провеждат сватбите си именно през зимата. Миналата седмица, вече ви разказахме как да изберете стилна и, в същото време, подходяща за сезона визия за булката. Сега е ред на младоженеца!

BI_winter_wedding_the_groom_2

Младоженец през зимата – стилна и топла визия

ОРНАМЕНТИ И КАДИФЕ

За зимната сватбена визия на младоженеца, съветваме да избягвате класическите материи, като коприна и вълна и да заложите на нестандартното. Не е задължително костюмът ви да бъде цял – ако искате да бъдете модерни изберете сако и панталон в различни, но близки един до друг цветове. Не се страхувайте и от орнаментираните платове – те само могат да подчертаят вашия стил. Заложете на тях само при сакото или ризата, а панталона изберете изчистен. Ако сте склонни да експериментирате, тогава ви препоръчваме кадифето, подчертано с някакъв акцент разбира се – орнаментирана кърпичка за джоба.

BI_winter_wedding_the_groom_3

Младоженец през зимата – орнаменти и кадифе

BI_winter_wedding_the_groom_4

Младоженец през зимата – орнаменти и кадифе

BI_winter_wedding_the_groom_5

Младоженец през зимата – орнаменти и кадифе

ПАЛТО И АКСЕСОАРИ

Разбира се, трябва да помислим и за това на младоженеца да му бъде топло. Не трябва да забравяме, че цялостната визия се състои не само от костюма, но и от връхната дреха, особено ако сте планирали фотосесия на открито, сред натрупалия сняг. Тук обаче трябва да направим едно уточнение – забравете за якетата! Всички те са прекрасни и удобни за носене, но само в ежедневието. За случай като този, определено трябва да изберете палто. Може да бъде едноцветно или някакъв вид меланж. А аксесоарите, като кашмирен шал и стилни кожени ръкавици, не само са много елегантни и ще допълнят визията ви перфектно, но са и топли.

BI_winter_weedding_the_groom_6

Младоженец през зимата – палто и аксесоари

BI_winter_weedding_the_groom_7

Младоженец през зимата – палто и аксесоари

НЕБРЕЖЕН СТИЛ

Зимната сватба е причина да избягате от класическия и строг стил на младоженеца. Заменете палтото с едро плетена жилетка, а класическата риза – с карирана. Прибавете тиранти и воаля! Това, което трябва да запомните обаче е, че стилът ви трябва да отговаря на този на булката, така че не прекалявайте с експериментите. Като аксесоари ви препоръчваме или трикотажна папионка в цвета на тирантите, или нищо.

BI_winter_wedding_the_groom_8

Младоженец през зимата – небрежен стил

BI_winter_wedding_the_groom_9

Младоженец през зимата – небрежен стил

ОБУВКИТЕ

Обувките са важен детайл от вашата визия, така че помислете внимателно върху тази точка. За разходката навън и снимките репоръчваме да изберете класически обувки с орнаменти, от набук или велур, а не от класическата кожа. Също така ви съветваме да се откажете от черното и да заложите на цветове като кафяво, синьо и сиво. Ако булката ще бъде с гумени или пухкави ботуши, направете го и вие. За сватбената вечеря можете да заложите на мокасините, но отново избягайте от черния цвят.

BI_winter_wedding_the_groom_10

Младоженец през зимата – обувките

BI_winter_wedding_the_groom_11

Младоженец през зимата – обувките

ЖИЛЕТКАТА

Оригинална идея за визията на младоженеца са жилетките и пуловерите, както трикотажни, така и плетени. Можете да ги облечете на мястото на сакото, като по този начин ще се включите в цветовата палитра на сватбата. Този стил е изключително подходящ, ако ви предстои сватба в Еко, Бохо или рустик стил. За класически външен вид сложете жилетката под сакото. Така ще съчетаете много умело и двата стила.

BI_winter_wedding_the_groom_12

Младоженец през зимата – жилетката

BI_winter_wedding_the_groom_13

Младоженец през зимата – жилетката

КОСТЮМ ОТ ТРИ ЧАСТИ

Помислете за топлината и комфорта – това е задължително правило при зимните сватби. За целта изберете костюм от три части. Елечето е не само елегантно, но и ще ви бъде топло по време на снимките и разходката навън. А по време на приема можете да го свалите и да останете само по смокинг. Много интересно би се получило, ако смокинга и панталона са от еднаква материя, а елечето от друга. При изборът на риза заложете на нещо семпло и изчистено и, като цветове и, като орнаментика. Но все пак не изключваме изцяло акцентите – часовник с кожена каишка би допълнил визията ви перфектно.

BI_winter_wedding_the_groom_14

Младоженец през зимата – костюм от три части

BI_winter_wedding_the_groom_15

Младоженец през зимата – костюм от три части

Leave a Reply