МЛАДОЖЕНЕЦЪТ И СВАТБАТА – ВТОРА ЧАСТ

 

BI_the_groom_and_the_wedding_1

Младоженецът и сватбата

3 МЕСЕЦА ДО СВАТБАТА

Подаръците: Младоженецът отговаря за подаръците на шаферките, шаферите, кума, както и за тези, на двете майки. Е добре де, шегуваме се! За подаръците на шаферките ще се погрижи булката. Бъдете традиционалисти – купете копчета за ръкавели или мислете нестандартно – вземете им по един лотариен билет. Само не забравяйте да поздравите всички тези хора, в своята реч. Както цветята за майките.

Бутониери: Купуването на цветя обикновено е трудна задача за младоженците. Но бутониерите – това вече е друго нещо. Все по-често нашите партньори – флористи, ни разказват как мъжете са особено претенциозни щом стане дума за тях. А като се замислим това е прекрасно. Браво момчета! Единствено искаме да ви напомним, че цветята за бутониерите трябва да са много здрави и издръжливи, тъй като в противен случай ще се смачкат. Затова заложете на розите, орхидеите или на кала лилиите.

BI_the_groom_and_the_wedding_3

Младоженецът и сватбата

 

Пръстените: Брачните халки и тяхната безопасност са ваша отговроност, докато не сложите Пръстена на пръста на вашата булка. Това е важна част от церемонията, затова е жизненоважно да се справите! Пазете ги, както се казва – “като очите си”!

BI_the_groom_and_the_wedding_2

Младоженецът и сватбата

 

1 СЕДМИЦА ДО СВАТБАТА

Последната седмица преди сватбата е изпълнена с последни приготовления, затова винаги бъдете готов да помогнете. Дори ще е най-добре ако можете да си вземете отпуск. Обикновено в последния момент винаги има нещо, което трябва да се свърши много спешно. Ще трябва да вземете халките , както и да пробвате финално костюма си. Колкото по-рано свършите всичко, толкова е по-голяма вероятността да си спестите излишни главоболия в последния момент. Също така, трябва финално да проверите още веднъж дали всичко около организацията на медения месец е наред. Проверете билетите и паспортите, обменете пари. Да, знаем, че вече всичко сте проверили. Направете го пак! За да няма неприятни изнендаи.

Изобщо, през тази седмица бъдете готови да помагате, както на бъдещата си съпруга, така и на нейната майка.

Вечерта преди сватбата кажете на глас речта и обета си. След това си вземете няколко студени бири и си пуснете някой футболен мач. Не се притеснявайте! Всичко ще бъде страхотно!

СВАТБАТА

Това е най-важният ден в живота ви. Станете рано и си оставете достатъчно време преди церемонията, за да се приготвите. Пригответе бутониерите за шаферите и кума. Убедете се, че и те са готови и, че носят всички аксесоари. Проверете дали кума е взел пръстените и не забравяйте листчето с речта си. След като всичко е готово, ви остава само да се отпуснете и да се насладите на този така прекрасен ден!

BI_the_groom_and_the_wedding_4

Младоженецът и сватбата

 

 

Leave a Reply