МОДНИ ТЕНДЕНЦИИ ПРИ БУЛЧИНСКИТЕ РОКЛИ ЗА 2014

BI_WD_trends_2

Модни тенденции при булчинските рокли за 2014 година

Като създатели на Atelier Ivoire, ние вече няколко години успешно създаваме булчински рокли, които са в съответствие освен с индивидуалните желания на всяка булка, но и с актуалните модни тенденции. За 2014 ви съветваме да спрете избора си на следните основни трендове.

1. ДАНТЕЛАТА

Дантелата е на фокус не само в сватбената мода тази година, но и като цяло в модната индустрия. И ние я обожаваме! Загадъчна и елегантна, стилна и шармантна, дантелата добавя към всяка визия, лекота и романтика. Булчинската рокля, актуална за този сватбен сезон е изработена цялостно от дантела или е обсипана с ръчно пришити дантелени апликации. Модните експерти обръщат голямо внимание и на т.н illusion деколте и гол гръб, които обикновено са силно изрязани и покрити с мек тюл, върху който се апликира нежна дантела. Знайте, че дантелата винаги придава ретро елемент, затова в случай, че сте се спрели на стил Великият Гетсби, то несъмнено изберете булчинска рокля, изработена от дантела. Ето и нашите топ 5 предложения, разбира се от Atelier Ivoire:

Бурж, Ниор, Париж, Анкона, Новара

BI_WD_trends_4

Модни тенденции при булчинските рокли за 2014 година – дантелата

Освен това, дантелата може да присъства като мотив в цялостното оформление на сватбата ви: поканите, тортата, цветното оформление.

2. МИНИМАЛИЗЪМ

Несъмнено, обща тенденция в сватбената мода този сезон е минимализмът. Леки, ефирни тъкани, семпли кройки, отсъствие на излишни детайли, къси или средни дължини, по-малко обеми. Имайте предвид обаче, че най-семплите и изчистени булчински рокли обикновено са също толкова сложни за изпълнение, защото тук чистите линии на силуета трябва да бъдат изпълнени безупречно. Все по-голямо внимание се отделя и на естествените материи. Различните видове копринен шифон, тюл, органза, шатунг – са предпочитани при повечето дизайнери за 2014.

На мода са и късите рокли или тези с дължина tea length. По темата сме писали не еднократно като последната ни статия показва нашите 10 причини за късата булчинска рокля.

BI_WD_short_collage_1

Модни тенденции при булчинските рокли за 2014 година – минимализъм

3. НЮАНСИТЕ

Не само за 2014, но и За последните няколко години Vera Wang успя да наложи една от основните тенденции, при изработката на булчинските рокли, а именно роклите в цвят: започвайки от дръзко винено червено и стигайки до нежни и пастелни нюанси на пепел от рози или състарено злато. Все по рядко и по рядко булките избират традиционното диамантено бяло. И ние напълно ги подкрепяме. Дори и да не ви се струва добра идея да минете под венчилото в цветна рокля, изберете някой от нюансите на бялото – ivory или шампанско. Но все пак, ако искате да заложите на по-екстравагантно решение, е добре да знаете, че в Atelier Ivoire можем да изработим всяка една рокля в цвят по ваш избор.

BI_WD_trends_3

Модни тенденции при булчинските рокли за 2014 година – нюансите

 

 

Leave a Reply