НАЙ-АКТУАЛНИТЕ ТЕНДЕНЦИИ ПРИ РОКЛИТЕ НА ШАФЕРКИТЕ ЗА 2015-ТА ГОДИНА

Решихме да съберем на едно място всичко изключително стилно и модерно за вашите шаферки, което ще бъде и много актуално през следващия сватбен сезон. Тенденциите включват вълнуващ микс от елегантни детайли и бюджетни идеи. За да може и цената да се хареса на всички, разбира се! Ето ги и нашите предложения! Приятно четене!

Ръкави тип перелина

Много свежа и новаторска визия за 2015-та година. Това е нещо, което не е много често срещано до сега, така че ако искате да сте изключително модерни, определено трябва да заложите на тази тенденция! Сигурни сме, че до 2016-та всяка шаферка ще бъде с перелина. Този стил е много подходящ за зимна сватба, но с няколко добри идеи би могъл да бъде подходящ за всеки сезон.

bridalidol_bridesmaids_dresses_top_trends_2015_capes

Най-актуалните тенденции при роклите на шаферките за 2015-та година – Перелини

Тюл

Ние обичаме, когато дизайнерите добавят пластове ефирен тюл към шаферските рокли! Той може да се използва за акцент не само по полата, но и около талията и на мястото на презрамките – всяка идея е добра. Обикновено мислим, че мекотата и ефирността на тюла е сякаш резервирана за булката, но през 2015-та той е перфектен и за шаферките!

bridalidol_bridesmaids_dresses_top_trends_2015_tulle

Най-актуалните тенденции при роклите на шаферките за 2015-та година – Тюл

Бохо Стил

Ако искате шаферските ви да разтърсят този прекрасен бохемски стил, значи трябва да помислите за дантела, уникални флорални щампи и малко кичозни елементи, разбира се. Бохо стилът е подходящ за всеки сезон, но е задължителен за 2015-та година! А най-хубавото е, че ако не желаете да сте изцяло в този стил, можете да заложите само на аксесоарите и пак ще бъдете излкючително модерни.

bridalidol_bridesmaids_dresses_top_trends_2015_boho

Най-актуалните тенденции при роклите на шаферките за 2015-та година – Бохо Стил

Малко бялсък

Бласкавите детайли обикновено вървят към визията на булката, но през следващия сватбен сезон е време и шаферските да заблестят с цветни пайети и нежни мъниста. Бъдете уникални и си поиграйте с цветовете. Това определено ще ви създаде изключително празнично настроение!

bridalidol_bridesmaids_dresses_top_trends_2015_embellished

Най-актуалните тенденции при роклите на шаферките за 2015-та година – Бляскави елементи

Keyhole гръб

Тази тенденция е много популярна от известно време и през 2015-та ще продължи да бъде актуална. В комбинация с дантела този гръб става просто божествен! А най-хубавото е, че стои еднакво добре и на къси и на дълги рокли!

bridalidol_bridesmaids_dresses_top_trends_2015_keyhole_back

Най-актуалните тенденции при роклите на шаферките за 2015-та година – Keyhole гръб

Дълбоки деколтета

Ето една тенденция, която ще добави щипка сексапил през новата 2015-та година. Най-добре е да съчетаете дълбокоте деколте с дълга до земята рокля от шифон или тюл, за да не срещнете неодобрителните погледи на по-консервативните гости. Също така не е лошо да имате под ръка телесно бельо, особено за танците.

bridaidol_bridesmaids_dresses_top_trends_2015_plunging_necklines

Най-актуалните тенденции при роклите на шаферките за 2015-та година – Дълбоки деколтета

Къдри

Знаем, че само споменаването на тази дума кара някои дами да настръхнат, но къдрите ще бъдат изключително модерни през 2015-та година. Не само по полите, но и по корсетите, къдрите са проектирани по толкова много нови начини, от които да избирате. А ако идеята ви идва твърде в повече, заложете на чанта с къдри.

bridalidol_bridesmaids_dresses_top_trends_2015_ruffles

Най-актуалните тенденции при роклите на шаферките за 2015-та година – Къдри

Twist and Match – една рокля, много различни начини за носене

Определено това е тенденцията победител в световен мащаб по отношение на бюджета! Тази рокля ти дава много повече, за парите които струва. Дизайнерите умело измислят различни начини да носите роклята си, като променяте презрамките и деколтето. От модел без презрамки, до такава с едно рамо – вече всичко е възможно и то само с една рокля! Това също е и чудесен начин да зарадвате булката, като й позволите тя да реши как да носите роклите. Ако питате нас, определено ситуация, в която всички печелят!

bridalidol_bridesmaids_dresses_top_trends_2015_twist_and_match

Най-актуалните тенденции при роклите на шаферките за 2015-та година – Twist and Match

Снимки – Pinterest.

Leave a Reply