Най-актуалните сватбени теми за 2016-та година

bridalidol_top_5_wedding_themes_for_2016 copy

Петте най-актуални сватбени теми за 2016-та година

След като ви разказахме за някои от най-актуалните цветове, които ще виждаме често през 2016-та, днес е време да поговорим и за сватбените теми. През новия сватбен сезон визията на булките става все по-екзотична, храната ще бъде сервирана на бюфет и цялостната визия на сватбите се обръща към красотата и натуралността на природата. В резултат от проучванията ни в последните няколко месеца, днес ще ви представим най-актуалните сватбени теми, на които ще станем свидетели през 2016-та. Някои от тях са наистина изненадващи, а други – вълнуващи. Въпросът е – ще изберете ли някоя от тях за вашата сватба?

Зеленина

Все по-често ще виждаме буйни аранжировки от предимно зеленина, като център на цялата украса. Подходяща тенденция, която може да се отнася към всеки детайл. Топ декораторите препоръчват да внимавате с допълнителните цветове. В тази тема те залагаат изцяло на бялото, като допълнение. Така връщането към природата, каквато е и цялостната идея на темата , е завършено.

bridalidol_top_5_wedding_themes_for_2016_greenery

Най-актуалните сватбени теми за 2016-та година – Зеленина

Винтидж

Както всяка година, така и през 2016-та тази тема остава популярна. Отново ще станем свидетели на множество дантели, перли и мъниста, които ще разтърсят предстоящите сватби. Използвайте ги смело. Тук правилото “Колкото повече, толкова повече” важи с пълна сила.

bridalidol_top_5_wedding_themes_for_2016_vintige

Най-актуалните сватбени теми за 2016-та година – Винтидж

Бохо

Това е една от любимите ни сватбени теми! Ако предпочитате по-небрежно тържество, с много цветове и емоции – определено трябва да злаожите на нея. Всяка година към вече позната Бохо тема се прибяват нови и нови елемтни, за да изглежда тя някак си променена. Ето защо, всичко е позволено! Според декораторите можете да включите всичко, което пожелаете – няма как да сбъркате, единствено може да се получи нещо уникално.

bridalidol_top_5_wedding_themes_for_2016_bohemian

Най-актуалните сватбени теми за 2016-та година – Бохо

Пастелни цветове

Новите цветове за 2016-та година според скалата на Пантон, са истинско предизвикателство за всички в света на сватбите. Това, че за първа година разполагаме с два цвята е вълнуващо и, в същото време, много вдъхновяващо. Съчетанието между Rose Quartz и Serenity е изключително нежно и много младоженци вече го предпочитат за своите сватби. Комбинирайте ги смело!

bridalidol_top_5_wedding_themes_for_2016_pastel

Най-актуалните сватбени теми за 2016-та година – Пастелни цветове

Градина

Естествената елегантност на градината съчетана с модерен и шикозен стил, ще направят сватбата ви незабравима! А за още повече разкош можете да добавите и леки елементи от останалите теми. Така ще бъдете изцяло в тенденциите, а вашият сватбен ден ще се помни дълго!

bridalidol_top_5_wedding_themes_for_2016_garden

Най-актуалните сватбени теми за 2016-та година – Градина

Снимки – Pinterest.

Leave a Reply