ОБЛЕКЛОТО НА МЛАДОЖЕНЕЦА – АКСЕСОАРИТЕ!

BI_Groom_5

Облеклото на младоженеца – аксесоарите

В повечето сватбени и информационни блогове, обикновено цялото внимание е насочено изцяло върху булката. Ние знаем, колко важна е ролята на младоженеца, затова сме му посветили цялата отделна категория.

В тази статия на фокус са сватбените аскесоари!

ПАПИЙОНКАТА – необходимата нотка елегантност и стил

Пореден сезон папийонката е един от най-актуалните аксесоари в облеклото на всеки себеуважаващ се мъж. Това важи и за сватбения ден! Ние съветваме всички господа да се запасят с търпение и да се научат да връзват папийонка сами. Папийонките, които са със закопчалка са удобни, но красотата изисква жертви, а и едва ли искате да изглеждате като първолак на собствената си сватба с папийонка на ластик?! Имайте предвид, че голяма част от папийонките, които се предлагат са двустранни, така че как точно искате да изглежда е въпрос на стил и настроение. Колкото до цвета на папийонката, задължително я подберете в цвета на сватбата като се допускат различни флорални мотиви, които внасят нотка свежест.

BI_Groom_4

Облеклото на младоженеца – аксесоарите

БУТОНИЕРАТА И КЪРПИЧКАТА

Продължаваме по натам с облеклото на най-важният представител на силния пол на всяка сватба – младоженеца! Бутониерите и джобната кърпичка са допълнителни аксесоари, които придават изтънчена елегантност и изискан стил върху сватбената визия на младоженеца. Не прекалявайте обаче с ярките цветове и количеството на аксесоарите. Трябва да знаете – или кърпичка, или бутониера като, което и да изберете задължително трябва да импонира на цвета на папийонката. Имайте предвид, че по етикет джобната кърпичка трябва да е изработена от плат различен от този на папионката или вратовръзката, но трябва да си отива с тях.

BI_Groom_1

Аксесоарите на младоженеца – бутониерата и кърпичката

ЕЛЕКЪТ, ТИРАНТИТЕ И ЧОРАПИТЕ

За миналия сезон актуални бяха ярките елеци, контрастиращи с основните тонове на костюма. В този сватбен сезон обаче на мода са едноцветните елеци, които могат да са в различен цвят, но в съответстващ тон със сакото и панталона. Същото важи и за тирантите, нищо ярко, на флорални мотиви и крещящи тонове. И за да не е прекалено скучно, модните тенденции тази година, определят като черешката на тортата – чорапите – те може да са на ромбове, райе, с различни флорални или животински принтове – ето тук вече можете да развихрите въображението си. Приемете чорапите като израз на вашата индивидуалност и спрете избора си точно на тези, които ви харесват най-много без да се ограничавате.

BI_Groom_2

Аксесоарите на младоженеца – елекът, тирантите и чорапите

ДОПЪЛНИТЕЛНИТЕ ДЕТАЙЛИ

Всички гореописани детайли са важни, но най-важните аксесоари, както за булката, така и за младоженеца си остават сватбените халки. Всички детайли по облеклото, ще останат запечатани на снимките, докато халките ще ви напомнят един за друг всеки ден. Ако искате да проявите оригиналност, заложете на халки от бяло злато с пръстов отпечатък на любимия, или пък такива, изработени от волфрам или титаниева сплав.

Не забравяйте, за ръкавелите или пък бродираните инициали на булката върху папийонката, вратовръзката или яката на ризата.

BI_Groom_3

Аксесоарите на младоженеца – допълнителни детайли

Статията е създадена с любезното съдействие на създателката на Ателие за изработване на папионки –  BowUp.

 

 

Leave a Reply