ОРИГИНАЛНА АЛТЕРНАТИВА НА СВАТБЕНАТА ТОРТА – ТОРТА ОТ СИРЕНА

BI_cheese_cake 1

Солена алтернатива на сватбената торта

Сладките, въздушни и елегантни торти са неизменна част от сватбеното тържество. Но, сватбената индустрия предлага все по интересни алтернативи. Днес ще ви запознаем с модерните торти от сирена! Те символизират благополучие и богатство. Все по често, тортите от сирена могат да бъдат срещнати в сватбеното меню – ние приветстваме идеята!

BI_cheese_cake 2

Солена алтернатива на сватбената торта

Като форма те напомнят на традиционните торти на няколко етажа. Приготвят се от няколко пити сирене с различен размер като се редят в конусовидна конструкция. Подобна торта може да бъде съчетание от няколко вкуса, за да се съобразите с предпочитанията на гостите. Например, за любителите на по-сладките сирена можете да изберете някой подходящ сорт като ги поднесете с плодове. Солените, деликатесни сортове сирена биха се допълвали идеално с разнообразни крекери. Каквато и да бъде торатата от сирена, със сигурност тя ще впечатли гостите ви. Солената торта не елиминира възможността за сладка такава – можете да комбинирате и двете.

BI_cheese_cake 3

Солена алтернатива на сватбената торта

Солената торта ще е идеален завършек като следястие за сватби в стил френски прованс, както и такива с италианска или винена тема. Много са подходящи и за сватби на открито или градински сватби. За да подчертаете стила можете да предвидите вместо кенди бар – винен бар, където да разположите тортата в комбинация  с различни сортове вина, плодове, и ядки.  Като бюджет, вероятно солената торта ще е по-скъпа, но със сигурност и по-оригинална.

BI_cheese_cake 4

Солена алтернатива на сватбената торта

Leave a Reply