ПОДХОДЯЩА ЛЯТНА ВИЗИЯ ЗА МЛАДОЖЕНЦИТЕ – ЛЯТО 2015

BI_Groom_attire_trends_2015_1

Лятна визия за младоженците

Лятото е един от най-предпочитаните сватбени сезони. Самото то предполага празнично настроение, ярки и цветни емоции. Лятото е сезонът, в който смело можем да заложим на експериментално мислене и да избегнем строгата класическа визия. Ето го и нашето предложение съобразено с основните тенденции за 2015.

BI_Groom_attire_trends_2015_2

Лятна визия за младоженците

 

ЦВЕТОВА ГАМА И СТИЛ

Цветовата палитра за лятото на 2015 е смела и разнообразна. Модерни са различните нюанси на зеленото, бежовото, лилавото и сребристото. Костюмите в традиционните черни, сиви и тъмно сини цветове винаги са актуални, но за следващия сезон, определено ще са извън модните тенденции. Но смело можете да заложите на синьо и светло синьо, комбинирано с различи пастелни цветове – бежово, айвъри, капучино, праскова, мента. За 2015 дизайнерите все повече и повече предпочитат естествените материи – лен, памук, крепон. За господата, които биха искали да излязат извън рамките на традиоционното, могат да заложат на костюм в наситен син цвят. В този случай, младоженецът би изглеждал изключително стилно с нотка на екстравагантност. Тази година, много актуален беше кораловият цвят като той се очертава един от фаворитите и за 2015 г. Към него спадат червеното, розовото и прасковата, които могат да бъдат заложени в различни акценти от облеклото. Изумрудът също ще бъде един от предпочитаните за следващото лято – благороден, празничен и освежаващ – какъв по добър вариант за лятна сватба.

BI_Groom_attire_trends_2015_3

Цветова гама и стил за свжа и лятна визия на младоженците

BI_Groom_attire_trends_2015_4

Цветова гама и стил за свжа и лятна визия на младоженците

BI_Groom_attire_trends_2015_5

Цветова гама и стил за свжа и лятна визия на младоженците

ДЕТАЙЛИТЕ

Сакото е не просто част от костюма, но то може да бъде разглеждано и като индивидуална част от мъжкия гардероб, който да е основният акцент във визията на младоженеца. Яркото сако, в съответствие с основните цветове на сватбата ще прикове всички погледи и ще изглежда истински стилно и елегантно. Очертават се като модерни саката на ситно каре. За 2014 г. модерни бяха и елеците, но тази тенденция няма да остане актуална и през следващата година. Все по-спортно елегантни визиии, все по-ярки цветове, все по-екстравагантни акценти ще са модерни догодина.

Панталоните могат да се разглеждат също като отделен елемент на костюма. Не е задължително да са в същия цвят. Ярките панталони ще са доста популярни. Разбира се, следва да се съобразите с особеностите на фигурата. Ако сте по пълен, изберете по неутрален и тъмен цвят.

BI_Groom_attire_trends_2015_6

Детайлите за свежа и лятна визия на младоженците

BI_Groom_attire_trends_2015_7

Детайлите за свежа и лятна визия на младоженците

BI_Groom_attire_trends_2015_8

Детайлите за свежа и лятна визия на младоженците

Аксесоарите са един от най-важните акценти: вратовръзка, папийонка, тиранти, колан, копчета за ръкавели, чорапи. Ако ярките цветове на сакото или панталона ви се струват твърде смело решение, то спокойно можете да разчупите визията си, залагайки на ярки аксесоари. Не забравяйте и бутониерата. Колкото по ярка е тя, толкова по свежо ще изглеждате. Хубаво е цветята в бутониерата да присъстват и в букета на булката.

Не забравяйте и за обувките: както се казва обувките на мъжа са отражение на стила му. По темата можете да прочетете повече в статията ни, посветена именно на този елемент от мъжката визия.

И за най-смелите са дизайнерските решения за 2015 г. предлагащи комбинация от къси панталонки и сако. Подобна визия би била доста оригинална, но същевременно и до голяма степен неразбрана по нашите географски ширини.

BI_Groom_attire_trends_2015_9

Детайлите за свежа и лятна визия на младоженците

BI_Groom_attire_trends_2015_10

Детайлите за свежа и лятна визия на младоженците

Leave a Reply