ПРАВИЛНИЯТ ИЗБОР НА СВАТБЕНО БЕЛЬО

BI_Bridal_lingerie_1

Сватбеното бельо – какво да изберем

Сватбеното бельо е не маловажен детайл от сватбеното облекло. Макар и да не става достояние на околните, не правете компромиси с най-съблазнителната част от романтичния си образ. Имайте предвид, че е изключително важно да заложите на удобно бельо, изработено от естествени материи, за да се чувствате комфортно и свободно през сватбения ден. Днес ще ви разкажем как да подчертаем сексапила, едновременно не забравяйки за удобството.

Можете да комбинирате различни елементи на бельото, но запомнете, че не си струва да прекалявате с корсети и жартиери, които ще попречат на свободното ви движение и постоянно ще поправяте някой от тях. Предполага се, че трябва да се забавлявате, затова изберете модел, който да ви позволи да се движите свободно и спокойно.

Важно е да изберете бельо в правилния размер и съобразено с индивидуалните особености на фигурата ви като прикриете дребните несъвършенства и подчертаете сексапилните си извивки. За нас корсетът не е един от най удачните избори, затова не бихме ви го препоръчали.

BI_bridal_lingerie_4

Сватбеното бельо – какво да изберем

BI_bridal_lingerie_3

Сватбеното бельо – какво да изберем

Подгответе се, купувайки поне два чифта чорапи или чорапогащник, за всеки случай. Изберете по фина изработка, за да не ви е топло. 15, 20 DEN е оптималния вариант. Съчетайте чорапите с останалата част от бельото. Ако сутиенът и бикините са изчистени, то и на чорапите не следва да има излишни елементи. Ако изберете колан или жартиери, моделът и материята, от които са изработени, както и цвета, също трябва да импонират с цялостната визия. Жартиерът за хвърляне трябва да се сваля лесно и да не е прекалено стегнат. Принципно ние не сме привърженици на тази традиция, но ако все пак сте решили да я спазите, ви съветваме да направите допълнителен жартиер, който да хвърлите, за да не затруднявате младоженеца при свалянето му. За по голямата част от гостите, дългият престой на съпруга ви под роклята няма да бъде праивилно разбран и по-скоро би бил проява на лош вкус.

Запомнете, че бельото трябва да е максимално олекотено. Повечето булчински рокли, които са качествено изработени имат вътрешни корсети и не предполагат носенето на сутиен. Същият не би бил удачен избор и за рокля с гол гръб. Изберете рокля с допълнителни подплънки, които дискретно се пришиват в подплатата на роклята, ако размерът на бюста ви ви притеснява. Ако все пак държите на сутиена – изберете изчистен модел, без презрамки – подходящи са т.н модели бриджитка, които перфектно повдигат и подчертават бюста.

BI_bridal_lingerie_5

Сватбеното бельо – какво да изберем

Що се отнася до бикините, изберете ги във вариант стринг или боксер, но задъжително заложете на естествените материи. Не пренебрегвайте и размера – съобразете го с фигурата си. Ако роклята е по-прилепнала или в прибран силует, неправилния размер на бельо би подчертал всеки недостатък по тялото ви, дори и да се радвате на слаба фигура.

Ние, все пак бихме ви посъветвали да заложите на минималистичен подход в избора на бельо за самия ден като оставите съблазнителната си, сексапилна и романтична визия за първата брачна нощ. За нея, можете смело да развихрите фантазиите си, избирайки ефектни комплекти дантелено бельо, жартиери, секси бикини, и ефектни чорапи.

BI_bridal_lingerie_2

Сватбеното бельо – какво да изберем

Напомняме ви, че в Atelier Ivoire, можете да намерите широок избор от сватбено бельо, подходящи както за самия сватбен ден, така и за първата брачна нощ.

Leave a Reply