ПРОЛЕТ, ЛЯТО, ЕСЕН, ЗИМА – КОЙ СЕЗОН ДА ИЗБЕРЕТЕ ЗА ВАШАТА СВАТБА

bridalidol_which_season_is_perfect_for_wedding_

Кой сезон да изберете за вашата сватба

Първото нещо, което трябва да направите, преди да започнете с избора на цветове и декорации за сватбата е да определените през кое време от годината искате да кажете “ДА”. Всеки сезон има своя чар и определено има какво да предложи за една незабравима сватба. Събрахме на едно място всички плюсове и удивителни в характеристиките на всеки един сезон, за да ви покажем, че изборът може да бъде много лесен и приятен.

Най-важното е да запомните, че всеки сезон е прекрасен по свой собствен начин и каквото и да решите, вашият избор е най-добрия!

Пролет

Плюсове: Първите цветя, свежата зеленина и дълго чаканото слънце!

Златна мина: Наситени и ярки цветове в декора, естествени материали и свежи цветя!

Удивителни: Въпреки слънцето, времето си остава леко хладно, а вероятността за дъжд не е малка.

През пролетта всичко се събужда за нов живот! Цветовете са нежни и чисти, а благоуханието, което се носи във въздуха е прекрасно! Връзката между метафората за новото начало, което започва с пролетта и създаването на ново семейство, никак не е случайна и е доста уместна. Фотосесията ще се получи прекрасна на фона на цъфналите дървета в парка или някоя овощна градина. За сватбената декорация ви съветваме да черпите вдъхновение директно от самата природа – сега тя е изцяло във ваша полза.

И едно интересно предложение за тема на сватба през пролетта – “Любовно гнездо”.

bridalidol_which_is_the_perfect_season_for_a wedding_spring

Кой сезон да изберете за вашата сватба – пролет

Лято

Плюсове: Горещо, слънчево и светло! Пъстра палитра от цветове и възможност за тържество на открито.

Златна мина: Хиляди възможни теми за сватбата – морска, рустик, ягодова…Всичко, което ви казва “лято” е подходящо. А това е общо взето всичко!

Удивителни: Лятото е може би най-предпочитаният сезон за сватби, така че свободните дати се заемат почти мигновено. Ще трябва да сте бързи. Не забравяйте и факта, че това е и сезонът на почивките, така че предупредете гостите си от по-рано, за да не съвпаднат плановете ви.

Лятото е определено, най-предпочитаният сезон за сватбени тържества! Голямо предимство е възможността за destination wedding, на морето или в планината. Сезонните плодове, като център на сватбената декорация също са много примамливи за младоженците. Булките обожават лятото, заради възможността да облекат рокли с божествен гол гръб. Вярваме, че и младоженците харесват това предимство 🙂

bridalidol_which_is_the_perfect_season_for_a wedding_summer

Кой сезон да изберете за вашата сватба – лято

Есен

Плюсове: Тихо, приятно и слънчево време. Нито прекалено горещо, нито все още студено.

Златна мина: Пастелните цветове в кафяво-оранжевата гама – красиви и пленяващи, както през нито един друг сезон. Всички естествени есенни декорации – слама, сухи листа и сушени плодове ще създадат едно специално настроение на вашата сватба.

Удивителни: Вероятността от валежи се учеличава, така че бъдете подготвени.

Сватба през есента – истинско вълшебство! Земята е отрупана с листа в ярко жълти и червени нюанси, времето е меко и приятно и сякаш някакво спокойствие се носи из въздуха. Като цяло тя е по-малко предпочитан сезон, така че имате голямо предимство при запазването на дата. Не се страхувайте от вероятността за валени, но бъдете подготвени. Фотографите обожават есенните сватби, заради не толкова яркото слънце. Снимките са изключително приятни.  Помислете добре преди да отхвърлите есента, като вариант за вашата сватба.

bridalidol_which_is_the_perfect_season_for_a wedding_fall

Кой сезон да изберете за вашата сватба – есен

Зима

Плюсове: Бял пухкав сняг, украсени коледни дървета, предколедно настроение и усещане за уют и топлина.

Златна мина: Класическата зимна сватба е комбинация от бяло, злато и сребро, но също така все по-популярни стават и червеното и зеленото. А декорацията е изключтелно лесна – памук, свежи, венци, елхови клонки и всичко, което напомня на зимна приказка.

Удивителни: Около Нова Година по-трудно се намира ресторант, заради тържествата. Пригответе се, че за сватбената фотосесия може би ще ви се наложи да излезете извън града.

Въпреки, че по-малко хора предпочитат зимата за своята сватба, ние смятаме, че това е най-вълшебното време през годината и е изключително подходящо! Празничното настроение витае из въздуха, а какво по-хубаво то това! Едни от най-красивите сватбени снимки се получават именно през зимата. И да напомним, че ще ви излезе значително по-евтино, тъй като много фотографи, ресторанти и DJ-и правят големи отстъпки за сватби през този сезон. А това никак не е без значение, нали?

bridalidol_which_is_the_perfect_season_for_a wedding_winter

Кой сезон да изберете за вашата сватба – зима

Винаги помнете, че сватбата ще бъде един от най-специалните моменти във вашия живот! Така, че без значение, кой сезон изберете, направете я незабравима!

Снимки – Pinterest.

Leave a Reply