ПРОЛЕТНИТЕ СВАТБИ НА 2015 – КОИ ЦВЕТОВЕ ЩЕ СА МОДЕРНИ, СПОРЕД СКАЛАТА НА ПАНТОН

През пролетта на 2015 година ще видим движение към хладните и меки цветове – разнообразна и ефирна комбинация от сдържано ярки, пастелни и природосъобразни цветове. Ако ви предстои сватба точно през този сезон, тогава изберет си цвят!

Aquamarine/Аквамарин

Определено ще бъде водещ цвят през следващата пролет. Този ефирен син нюанс, хладен и успокояващ, е нещото, което повечето булки търсят при планирането на сватбата си. Заложете на стъклени вази за декорацията на масите и облечете шаферките си именно в този ласкателен нюанс.

BI_wedding_colours_trends_1

Топ цветове според скалата на пантон – Аквамарин

Scuba Blue/Подводно синьо

Зашеметяващ цвят, особено ако планирате сватба на плажа. Цвеж и екзотичен. Ако се спрете на него се убедете, че няма да прекалите с твърде много други нюанси. Комбинация с бяло ще бъде напълно достатъчна, за да го подчертае и да го накара да изпъкне в собствената му светлина.

BI_wedding_colours_trends_2

Топ цветове според скалата на пантон – подводно синьо

Lucite Green/Ментово зелено

Успокояващо и свежо ментово зелено. Много добре се комбинира с нюансите на синьото и златното. Чудесен избор за роклите на шаферките, както и за декорация от хартиени помпони. Красота!

BI_wedding_colours_trends_3

Топ цветове според скалата на пантон – ментово зелено

Classic Blue/Класическо синьо

Традиционен цвят за сватба, но обикновено не и през пролетта. Комбинирайте го с цветове, като яйчен крем, подводно синьо и ментово зелено. Опитайте се да го използвате, като акцент, а не като основен цвят за вашата сватба. Малките детайли, като обувките на булката или кутиите за подаръчетата за гостите ще изглеждат зашеметяващо.

BI_wedding_colours_trends_4

Топ цветове според скалата на пантон – класическо синьо

Toasted Almond/Печен бадем

Красив естествен цвят, който ще ви помогне да заглушите някои от тези ярки пастели, като ледената ягода или подводното синьо. Въпреки, че не е често срещан цвят за пролетна сватба, би могъл да изглежда зашеметяващо, в комбинация с нещо ярко. Защо не пробвате торта в цвят печен бадем, може би дори сладоледена, с украса от ярко червени ягоди.

BI_wedding_colours_trends_5

Топ цветове според скалата на пантон – печен бадем

Strawberry Ice/Ледена ягода

Определено това е най-момичешкият избор за цвят на сватбата. Заложете на него, в букета, поканите, украсите на масите, а защо не и за вратовръзката на младоженца! Наистина свеж и забавен цвят, за една истинска младежка сватба!

BI_wedding_colours_trends_6

Топ цветове според скалата на пантон – ледена ягода

Tangerine/Мандарина

Разкошен, сочен цвят за пролетта. Повечето булки са по-скоро склонни да стоят на страна от него, но ние смятаме, че той е идеален, за да даде завършек на сватбената тема. Ако се страхувате от наситеността му, просто го направете в акварел вариант. Воаля!

BI_wedding_colours_trends_7

Топ цветове според скалата на пантон – мандарина

Custard/Яйчен крем

Сладък и весел цвят, който идеален за пролетта. Той е нещо, като страхотна модификация на бледо жълтите нюанси, които бяха много модерни до сега. Опитайте комбинация между този цвят и класическото синьо, за зашеметяващ и изненадващ вид.

BI_wedding_colours_trends8

Топ цветове според скалата на пантон – яйчен крем

Marsala/Марсала

Зашеметяващ цвят, топъл и наситен – ще придаде нотка на изтънченост и шик на вашата сватба. Само не забравяйте да го комбинирате с други, пастелни нюанси, за да не изглежда прекалено скучен.

BI_wedding_trends_colour_9

Топ цветове според скалата на пантон – марсала

Glacier Gray/Ледено сиво

Ненатрапчив цвят, който контрастира и обогатява. Прекрасно се слива с други нюанси, без да заема централно място. Леденото сиво е цвят, който е класически и винаги е на мода. Не се притеснявайте да облечете шаферките си именно в този цвят. Само не забравяйте за цветните пролетни обувки, с който да допълните визията им.

BI_wedding_colour_trends_10

Топ цветове според скалата на пантон – ледено синьо

 

Снимки – Pinterest.

 

 

Leave a Reply