РОДИТЕЛИТЕ НА СВАТБАТА – ВИЗИЯТА НА МАЙКИТЕ

BI_mother_of_the_bride_1

Майката на булката – перфектната сватбена визия

Сватбата е едно от най-щастливите и вълнуващи преживявания не само за булката и младоженеца, но и за техните родители. Тази статия е посветена изцяло на образа на майките на булката и младоженеца като чрез нея бихме искали да разкрием общприетите норми според сватбения етикет, които е добре да съобразите ако искате да постигнете една модерна и елегантна визия. Предполага се, че любимите майки са на възраст 40+. Добрата новина е, че за тези дами се предлага достатъчно широк избор от официални тоалети, които се отличават със стил, класа и елегантност.

И така, от къде да започнем избора на правилния тоалет. Хубаво е да стартирате с проучване в международните блогове или списания как изглеждат роклите подходящи именно за нежните половинки на бащите ви. Би следвало да забележите, че повечето дизайнери предлагат комбинации от подходящи рокли или костюми в съчетание с болера с ¾ ръкави или съчетание между елегантна, например, плисирана пола и сако. Рокли с дължина под коляното, изработени от красива дантела, комбинирани със съответстващ шал също са удачен вариант. Важно е да знаете, че е добре да изберете сватбения толает за вашата майка в зависимост от индивидуалните особености на фигурата и като се съобразите и с възрастта. Ярки тонове, прилепнали кройки и къси дължини не биха били подходящи. Повечето сватбени салони в чужбина предлагат специализирани колекции, но в България все още не се предлага толкова широк избор. Ако не намерите готов вариант, най-добре се обърнете към специалисти, които ще изработят желания модел по поръчка, съобразявайки се с цветовите ви изисквания. Подходящи са по-плътни, тъмни тонове или светли тоалети в гамата на екрю, бежово или пепел от рози.

BI_mother_of_the_bride_2

Майката на булката – перфектната сватбена визия

НЯКОЛКО СЪВЕТА

  • За да скриете недостатъците във фигурата можете да изберете модел с набори и драперии, интересни флорални мотиви или дантелени апликации. Можете да прибегнете и към стягащо бельо, което ще прикрие дребните несъвършенства.
  • Ако сватбата е в лятно време и температурите са високи, заменете болерото с красива наметка или шал.
  • Не забравяйте да изберете и удобни обувки – ако сте закупили нови, то задължително ги разтъпчете.
  • Ако сватбата е морска, то тоалетът на майката трябва да е в съответствие със сватбената стилистика. Независимо от мястото, постаряйте се да избегнете прекалено строгата визия и черния цвят или пък ако все пак държите на него, освежете тоалета си с по-ярък акцент. Подходящи са цвят мента, праскова, лилаво или бледо розово.
BI_mother_of_the_bride_3

Майката на булката – перфектната сватбена визия

Leave a Reply