SPA МОМИНСКО ПАРТИ

Какво по-хубаво от това да съчетаем полезното с приятното! Поканихме нашите приятели от СПА ДЕМЕТРА, за да ни разкажат как бихме могли да организираме едно незабравимо моминско парти в СПА стил, наслаждавайки се на релаксиращи и възстановяващи процедури и цял екип от професионалисти, които ще поглезят сетивата ви, за да изглеждате още по добре в Големия ден!

spa demetra 3

Интересна идея за SPA моминско парти

Като при всяко събитие, така и при организирането на моминското парти, трябва да знаете кои са основните стъпки. Общо прието е кумата да организира партито, затова следващите ни съвети са към нея:

 1. Определете броя на гостите и датата, и часа на събитието – поискайте от булката списък с имената на дамите, които тя би искала да присъстват на моминското и парти. Оптималният вариант е 6-8 гости.
 2. Определете бюджетът – той може да е както общ (като вие трябва да поемете всички разходи на булката), така и индивидуален. В зависимост от възможностите и желанията си – определете сумата, която бихте могли да отделите за събитието.
 3. Изяснете си концепцията – как си представяте перфектният СПА ден, как искате да протече той, какви процедури бихте искали да включите. Помислете за музикалното оформление, украсата и кетъринга, ако искате да има такъв. Измислете и забавни игри, които да повишат градуса на настроението, например викторина с въпроси, свързани с живота на булката.
 4. Направете предварителна консултация с представител на СПА студиото, което сте избрали. В нашият случай, специалистите от СПА ДЕМЕТРА ще споделят професионалните си съвети с Вас, като ще ви разкажат подробно какви продецури предлагат, кои са най-подходящи за повода, ще направят примерен тайминг на събитието, съобразявайки се с желанията и бюджета ви. Ако имате предпочитания за музикален фон, добре е да им ги споделите или да им предоставите диск с любимата си музика.
 5. Изберете покани – като за всяко събитие те са задължителни, а и биха били прекрасен спомен. Можете да поръчате индивидуални халати с вашите имена, като този на булката да е в различен цвят. Помислете и за малки подаръчета, които да са тематични – малко бурканче със соли за вана, сет с етерични масла биха били чудесен комплимент към вашите гости. Раздайте поканите поне една седмица преди събитието.
 6. Помислете за украсата и кетъринга. След като сте се срещнали с екипа на СПА центъра, споделете идеите си. Няколко балона или хартиени гирлянди биха създали прекрасна празнична атмосфера. Дребни сладки, хапки и леки вина биха били изключително подходящи.
spa demetra 2

Интересна идея за SPA моминско парти

И така, с помощта на екипа на СПА ДЕМЕТРА ви предлагаме приемерен пакет за СПА моминско парти “Дива роза”, включваща:

 1. Ползване на парна баня и сауна;
 2. Хидромасажна вана с естествени листчета от рози и розова вода;
 3. Пилинг и масаж с ароматно масло от Роза Дамасцена;
 4. Луксозна релаксираща терапия със Дива роза за лице;
 5. СПА маникюр и педикюр;
 6. Ползване на релакс зона;
 7. Терапия за коса с арганово масло и сешоар;
 8. Дневен или вечерен грим по желание;
 9. Тематични мъфини, дребни сладки и бяло вино или шампанско по избор;
 10. Празнична украса – балони в цвят по избор;
 11. Снимки за спомен;
 12. Подарък за булката и всеки гост;

От центъра ще Ви бъдат предоставени консумативи за еднократна употреба, които ще Ви бъдат нужни за преживяването. Всички СПА процедури и масажи се извършват на свещи и релаксираща музика.

Повярвайте в оздравителната сила на ароматите, отпуснете се и се забавлявайте в Хидромасажната вана с естствени листчета от рози и розова вода, последвана от пилинг и масаж с ароматно масло от Роза Дамасцена, всички те обвити в нежния аромат на Царицата на цветята и нейното божествено съвършенство! Луксозна релаксираща терапия със Дива роза за лице, в която ароматът на роза стимулира сетивата, осигурява приятен завършек на СПА преживяването и подготвя кожата на лицето за перфектният грим.

Този пакет е изключително подходящ ако СПА изживяването е част от партито, което може да продължи с вечеря или шумен купон в някой клуб.

spa demetra 4

Интересна идея за SPA моминско парти

Брой гости – 6 дами

Времетраене на събитието – 5 часа

Бюджет – 150 лв/човек

Екипът на СПА ДЕМЕТРА ще обсъди с Вас предложението си в зависимост от параметрите, които им посочите. Ако искате да поглезите сетивата си с шоколадова терапия, то можете да изберете любимия СПА пакет на екипа на Bridal Idol, включващ:

 1. Ползване на сауна или турска баня;
 2. Златен пилинг на тяло;
 3. Хидратираща терапия за лице с бял шоколад и кисело мляко;
 4. Тонизиращ шоколадов масаж;
 5. СПА маникюр;
 6. СПА терапия за коса с арганово масло и сешоар;
 7. Ползване на релакс зона + кристалотерапия за детоксикация;
 8. 500 гр. Сладки и бутилка вино;
 9. Снимки за спомен;
 10. Подарък за булката и всеки гост;
BI spa

Интересна идея за SPA моминско парти

 

Брой гости – 6 дами

Времетраене на събитието – 3 часа

Бюджет – 60 лв/човек

Leave a Reply