ТЕМА НА СВАТБАТА – ЯГОДОВО ИЗКУШЕНИЕ

bridalidol_strawberry_inspiration_wedding_theme_1

Тема на сватбата – “Ягодово изкушение”

В навечерието на горещото лято почерпихме вдъхновение от тези малки плодове, които са любими на вкус не само на децата, но и на възрастните – ягодите. Толкова сладки, сочни и в ярки цветове, те са прекрасен акцент във всяка сватбена декорация. Ще ви покажем как ние си представяме темата “Ягодово изкушение” до последния детайл и ще се опитаме да ви вдъхновим!

Можете да добавите малките сладостници почти навсякъде – като започнете от поканите, картите с разпрелението на гостите, върху сватбената торта, дори и в булчинския букет!

Цветове и настроение

Три са основните цвята, които трябва да използвате в декора на ягодовата сватба – червено, зелено и бяло, както и всички техни нюанси. Естествено можете да ги включите към почти всичко – бижутата, жартиера, обувките, декорацията от цветя, напитките и сладките изкушения. Направете така, че любимите ви детайли да бъдат в нюансите на сладките ягоди и всичко ще мирише на лято!

bridalidol_strawberry_inspiration_wedding_theme_2

Тема на сватбата – “Ягодово изкушение”

Флористика

Някои ситни плодове, като касис и къпини са вече добре познати на флористите, но ягодите са нещо ново. И толкова по-добре – букета на булката и тези на шаферките, бутониероте на младоженеца и неговите приятели, биха били уникални сами по себе си, ако ги добавите. За самите цветя заложете на белия цвят – рози, божури. Така допълнително ще подчертаете ягодовата тема и ще позволите нюансите на червеното да изпъкнат още повече.

bridalidol_strawberry_inspiration_wedding_theme_3

Тема на сватбата – “Ягодово изкушение”

С формата на ягодка

Подчертайте ягодовото изкушение, като прибавите повече изображения на малките плодове, към визията на булката, младоженеца и гостите. При булката, червени обувки, малка ягода в косата или украшение на шията, биха били напълно достатъчни. Шаферките задължително трябва да бъдат в червени рокли, а най-близките приятели на младоженеца със зелени ризи, например. А можете да заложите и само на вратовръзките. Тук изборът е ваш.

bridalidol_strawberry_inspiration_wedding_theme_4

Тема на сватбата – “Ягодово изкушение”

Декорация

Не знаем дали можете да си представите красотата на празнична маса украсена централно със свежи ягоди! Ако обаче сте почитатели на по-класическата визия заложете на комбинацията от бели и червени цветя. Към табелките с имената на гостите можете да добавите красиви стилизирани, а защо не и ръчно нарисувани ягодови изображения. Но едно е сигруно, подаръците към вашите гости трябва да бъдат буркани с домашно ягодово сладко. Определено няма две мнения по въпроса.

bridalidol_strawberry_inspiration_wedding_theme_6

Тема на сватбата – “Ягодово изкушение”

За да създадете ягодова сватбена тема, освен на сочните плодове, трябва да заложите и на цветови комбинации и ярки акценти. Не забравяйте само, че подготовката на сватбата трябва да е свързана с много положителни емоции и смях. Затова препоръчваме да започнете с дегустация на сортовете ягоди, с цел лятно и добро настроение 🙂

Снимки – Pinterest.

Leave a Reply