СВАТБЕНА АСТРОЛОГИЯ – БУЛЧИНСКА РОКЛЯ И ДЕКОРАЦИЯ СПОРЕД ЗОДИЯТА – ЧАСТ ВТОРА

Везни

 • Цвят – тюркоаз, морско зелено, тъмно синьо и лилаво.
 • Цветя – рози, теменужки и хортензии.
 • Камъни – сапфир и диамант.

Везните са очарователни, остроумни и привлекателни. Много са общителни и винаги се оказват с центъра на светските събития. Те имат добър вкус и маниери, което очарова другите. Едни от най-силните им качества са елегантността, тактичността и чувството за мярка.

На сватбеният ви ден всичко трябва да бъде хармонично и балансирано. Не се ограничавайте само до един цвят, при избора на украсата. Заложете на тюркоаза и го комбинирайте с розово и прасковено. Есента или пролетта са може би най-подходящите сезони за вашата сватба – като хора, които обичат балансираните неща, лятото би било твърде горещо, а зимата – твърде студена.

bridalidol_wedding_astrology_libra

Сватбена астрология – Везни

Скорпион

 • Цветове – кърваво червено, пурпурно и всички огнени цветове.
 • Цветя – божури, карамфили и хризантеми.
 • Камъни – рубин и топаз.

Скорпионите могат много добре да контролират своя характер. Техните очи могат да надникнат дълбоко в душата на всеки. Обикновено те имат високо изразено его – имат високо мнение за себе си и никой и нищо не може да промени това. Страст, желание и енергия са нещата, които изпълват живота им. Вие ще се превърнете в олицетворение на секси и изключително женствена булка на сватбата си.

Не се страхувайте да бъдете крайни. Всички вече са виждали нежни и розови сватби. Нека вашият ден преобърне представите за сватбено тържество.

bridalidol_wedding_astrology_scorpio

Сватбена астрология – Скорпион

Стрелец

 • Цветове – лилаво, виолетово и синьо.
 • Цветя – божури и английски рози.
 • Камъни – сапфир и изумруд.

Стрелците са много общителни и приятелски настроени хора, характеризиращи се с откровеност в отношенията с другите. Типичните стрелци винаги са привлечени от опасностите – физически и емоционални. Точно затова сватбата ви трябва да е цветна, ярка и запомняща се. Като развлекателна програма може да поканите танцьори с мечове.

Стрелците са свободолюбиви, оптимистични и честни. Оправлява ги планетата Юпитер – на изобилието и знанията. Ето защо те имат нужда постоянно да развиват собствената си философия за живота. На човек би му било трудно да ви убеди в нещо, затова споделете своите идеи със сватбеният ви агент. Разбира се той трябва да бъде най-добрият, сред най-добрите, за да може да превърне денят ви в нещо наистина незабравимо.

bridalidol_wedding_astrology_sagittarius

Сватбена астрология – Стрелец

Козирог

 • Цветове – тъмно зелено, черно, синьо и всички тъмни цетове.
 • Цветя – бял карамфил, черни макове и бръшлян.
 • Камъни – рубин и гранат.

Козирог – най-практичната и амбициозна зодия. Винаги са фокусирани към конкретни постижения. Разбира се и за сватбата си искате всичко да бъде изпипано до последния детайл. Най-трудният избор, който ще трябва да направите е да намерите баланса между работата и почивката. Опитайте се да поверите организацията на вашата сватба на професионална агенциа, а вие си починете.

Козирозите винаги са дълбоко замислени и са склонни към философски размисли, така че не се учудвайте, ако за сватбата си изберат някаква невероятно оригинална и феноменална тема.

bridalidol_wedding_astrology_capricorn

Сватбена астрология – Козирог

bridalidol_wedding_astrology_capricorn_1

Сватбена астрология – Козирог

Водолей

 • Цветове – сиво, синь0-зелено, аквамарин и виолетово.
 • Цветя – теменужки и нарциси.
 • Камъни – гранат и светъл сапфир.

Водолей – човек с въображение и новаторски подход във всяка ситуация. Обича да мисли абстрактно и да създава различни проекти. С точно толкова интерес подхождат и към най-важният проект в живота – брака.

Най-важно е да подберете правилното място за церемонията и тържеството. Изберете открито пространство и го украсете с цветя, много цветя. Ако сезонът не го позволява, дайте свобода на флористите и декораторите да вдъхнат живот на затвореното сватбено пространство.

bridalidol_wedding_astrology_aquarius

Сватбена астрология – Водолей

Риби

 • Цветове – морско зелено, морско синьо, лилаво и виолетово.
 • Цветя – нарциси, жасмини, теменужки и незабравки.
 • Камъни – перли, аметист, изумруд и сапфир.

Рибите се раждат с желанието да видят света в розово. Те са наясно, че живота е труден и предпочитат да живеят в свой собствен свят. Затова и вашата сватба ще бъде по-прекрасна от всичко, което сте виждали до сега. Поканете семейството и приятелите си, за да изживеете заедно най-незабравимия момент в живота ви, на някой остров, сред палмите. Рибите обичат природата и животните. Затова за декорацията заложете на флорални и животински мотиви и необичайни мелодии.

В любовта си рибите са романтични и идеалистични. Наблегнете на церемонията – на фона на шума от разбиващите се вълни, кажете своето “ДА” сред много свещи и цветя. Напишете сами сватбените си обети! Това ще бъде идеален завършек!

bridalidol_wedding_astrology_fish

Сватбена астрология – Риби

Leave a Reply