СВАТБЕНА АСТРОЛОГИЯ – БУЛЧИНСКА РОКЛЯ И ДЕКОРАЦИЯ СПОРЕД ЗОДИЯТА – ЧАСТ ПЪРВА

Сватбена астрология - булчинска рокля и декорация според зодията

Сватбена астрология – булчинска рокля и декорация според зодията

Днес ще ви запознаем с един много интересен проект – Сватбена астрология. 12 снимки на булки и 12 снимки на сватбена декорация, подбрани за всеки знак от зодиака. Звездите понякога чертаят съдбата ни, затова защо да не се вслушаме в тях при избора на тема за сватбата?

Обикновено сватбената украса е съобразена със сезона, хобитата на младоженците или просто е плод на въображението на декоратора. Предлагаме ви друго интересно решение, как да изберете подходяща цветова палитра, цветя и дори Рокля, въз основа на прогнозата на звездите и характеристиките на всеки знак.

Овен

 • Цветове – оранжево, лилаво, синьо, ярко червено и малиново червено.
 • Цветя – анемон и хотрензии.
 • Камъни – диамант, изумруд и рубин.

Дамите родени под знака на овена са импулсивни, амбициозни, приключенски настроени и винаги изпълнени с енергия. Сватбата ви ще бъде доказателство за това. С лекота ще се справяте с всички въпроси свързани с подготовката и организацията. Вие винаги сте отворени към нови идеи и обичате свободата на действие, така че всичко ново и актуално при сватбените тенденции ще ви очарова. Вашата импулсивност не винаги ви помага и понякога не можете да скриете недоволството си от свършената работа. Така, че опитайте се да запазите спокойствие, ако нещо се обърка. В крайна сметка всичко е поправимо, нали! А и винаги можете да потърсите помощ от своите близки и приятели, които много ви обичат!

BI_wedding_astrology_2

Сватбена астрология – булчинска рокля и декорация според зодията – Овен

BI_wedding_astrology_3

Сватбена астрология – булчинска рокля и декорация според зодията – Овен

Телец

 • Цветове – синьо, жълто и зелено.
 • Цветя – амарилис и орхидеи.
 • Камъни – диамант, сапфир и изумруд.

Дамите родени под знака на Телец, позволяват на всички, които искат да бъдат част от обкъжението им да го направят, но трудно и рядко разкриват душата си, което ги прави много загадъчни и интересни. Нека и сватбата ви да съдържа тази нотка на мистериозност. Използвайте за основа любимата си приказка и измислете как да представите изложението, развръзката и кулминацията, свързани със сватбената тематика, разбира се. За всички гости ще бъде много интересно.

Телците изключително много обичат да възбуждат сетивата си, затова не се учудвайте ако за сватбата си организират дегустация на вина, пури или сирена от всички краища на света. Със сигурност ще заложат на жива музика и е напълно възможно да включат известни произведения на изкуството, като част от декора.

BI_wedding_astrology_4

Сватбена астрология – булчинска рокля и декорация според зодията – Телец

BI_wedding_astrology_5

Сватбена астрология – булчинска рокля и декорация според зодията – Телец

Близнаци

 • Цветове – сиво, синьо, оранжево, лилаво и светло жълто.
 • Цветя – божури и английски рози.
 • Камъни – ахат, топаз, сапфир и изумруд.

В този знак, винаги са двама души и промените в характера им са много интересни за наблюдение. За да задоволите желанието си да опитвате нови неща и да изпитвате повече емоция, не се ограничавайте на сватбата си, с нищо! Изберете две или три сватбени рокли – една за церемонията, една за приема и една за първия брачен танц. Нека тортата се състои от много части или от мъфини.

Близнаците са хора, които бързат, каквото и да правят. Дори когато започват да четат книга, първо прочитат последната страница. Също така, не винаги са толерантни по отношение на консервативните хора. Затова сватбеният агент трябва да бъде повече от креативен.

BI_wedding_astrology_6

Сватбена астрология – булчинска рокля и декорация според зодията – Близнаци

Рак

 • Цветове – сребърно, бяло, светло синьо, лавандула и бледо оранжево.
 • Цветя – водна лилия, жасмин и всички бели цветя.
 • Камъни – рубин и изумруд.

Родените под знака на Рака са хора, които управляват мистериозността на Луната. Те са една от загадките на зодиака. Изглеждат твърди, решителни и дори понякога безсърдечни, но под дебелата черупка се крият нежни и раними същества.

Този характерен цвят за зодията ви – сребърно, ще ви превърне в Снежната кралица на вашата сватба. Нека всичко да блести! Добавете и бялото, към тази приказка. Може би дори трябва да експериментирате и да иберете да кажете “ДА” през зимата – когато магията се случва. Изберете уютна хижа в планината, с голяма камина и оставете декораторите да се развихрят. Тази картина най-правилно ще отрази истинската ви същност!

BI_wedding_astrology_7

Сватбена астрология – булчинска рокля и декорация според зодията – Рак

BI_wedding_astrology_8

Сватбена астрология – булчинска рокля и декорация според зодията – Рак

Лъв

 • Цветове – златно, черно, лилаво, оранжево и червено.
 • Цветя – божури, рози, хризантеми, гладиоли и слънчогледи.
 • Камъни – диамант, изумруд, рубин и топаз

Харизматичен и винаги положителен, лъвът не само привлича много хора около себе си, но и знае как да премине през трудните ситуации – с добро чувство за хумор. Той е роден с късмет и с лекота побеждава всичко лошо.  Лъвовете са лидерите на зодиака.

Определено би било подходящо на вашата сватба да наблегнете на кралското величиние на вашата зодия. Може да се проведе в замък или крепост, някъде в Европа. Лъвовете са и авантюристи. По природа, трудно биха вървяли по избрания от някой друг път. Затова и сватбата им ще бъде много различна от всичко, което сте виждали до сега.

BI_wedding_astrology_9

Сватбена астрология – булчинска рокля и декорация според зодията – Лъв

Дева

 • Цветове – лилаво, синьо и бяло.
 • Цветя – гербери, червени макове, зюмбюли и рози.
 • Камъни – жълт сапфир и топаз.

Девите вигани са изключително модерни и дори самите те понакога диктуват модните тенденции. Винаги изглеждат безупречно. Затова не се учудвайте ако булката е облечена в рокля, взета директно от модния подиум.

Девите са и много критични. Те обичат да има ред и последователност във всичко, което правят. Затова изберете си сватбен агент, който да гарантира забавлението и доброто прекарване на гостите.

Едно от най-хубавите характеристики на девите е отричането на цинизма и безусловната вяра в доброто в хорта. Точно под този наслов би било най-подходящо да протече сватбата ви. Все пак най-важното в този ден е любовта!

BI_wedding_astrology_10

Сватбена астрология – булчинска рокля и декорация според зодията – Дева

BI_wedding_astrology_11

Сватбена астрология – булчинска рокля и декорация според зодията – Дева

Очаквайте продължението!

Снимки – Pinterest

Leave a Reply