СВАТБЕНАТА ТОРТА – 8 ГЛАВНИ ТРЕНДА

BI wedding cake 1

Сватбената торта – 8 главни тренда

Сватбената торта, несъмнено, е един от най-ярките акценти в сватбената стилистика. Днес ви запознаваме с 8 основни тенденции, които са актуални тази година.

ОМБРЕ

Ефектът на преход от по-светъл към по-тъмен нюанс на един цвят е изключително популярен в сватбения декор, като тортите не правят изключение. Красиво и оригинално, омбрето може да бъде акцент, както само в торатата, така и в цялостната стилистика на събитието.

Запознайте се и със статията ни, изцяло посветена на този тренд.

BI_cake_trends_8

Топ тенденции при сватбените торти – ефектът омбре

ЖИВИ ЦВЕТЯ

Какво по-красиво от живите цветя? Дизайнът на подобна торта трябва да бъде прост и изчистен, защото цветята сами по-себе си са елегантен акцент, който привлича вниманието. Можете да изберете, както индивидуална композиция, така и цветен гирлянд или няколко асиметрични композиции – посъветвайте се задължително със сватбения си флорист.

BI_cake_trends_6

Топ тенденции при сватбените торти – живи цветя

ДОМАШНИ ТОРТИ

Тендендцията към натуралните материали и форми в сватбения декор е все по-актуална. При тортите тази тенденция покриват така наречените “голи” торти. Обикновен дизайн, никакви захарни глазури с акцент горски плодове или крем маскарпоне между блатовете, леки, въздушни кремове, и минималистична визия биха били идеални за горска или градинска сватба, като ще допринесат за допълнителен уют в атмосферата, напомняйки на любимите на всички домашни торти.

BI_cake_trends_5

Топ тенденции при сватбените торти – домашно приготвена

КЪДРИЧКИ И ВОЛАНИ

Великолепен акцент, който изглежда много нежно и женствено, а в съчетание с популярните пастелни тонове е идеален тренд за поводи като сватбата.

BI_cake_trends_4

Топ тенденции при сватбените торти – къдрички и волани

ГЕОМЕТРИЯ

Всевъзможни геометрични детайли са една от най-актуалните тенденции в сватбената декорация, особено тази година. Зигзаг, точки, ромбове, раета могат да се превърнат в прекрасна основа за тората, особено ако са съчетани с цялостната тематика на събитието.

BI_cake_trends_3

Топ тенденции при сватбените торти – геометрия

МЕТАЛИК

Злато, сребро и бронз изглеждат много благородно и елегантно. Този акцент може да бъде, както матов крем, така и глазура с блестящи декоративни акценти.

BI_cake_trends_10

Топ тенденции при сватбените торти – металик

ДЪГА ОТВЪТРЕ

Външният вид на тортата трябва да е впечатляващ, но ако изберете този тренд, гостите ви, ще останат безмълвни, когато ги изненада вътрешното оформление на тортата. Разноцветни блатове, кремове, пълнежи със сигурност биха изненадали всички приятно.

BI_cake_trends_7

Топ тенденции при сватбените торти – дъга отвътре

АЛТЕРНАТИВА НА ТОРТАТА

Закачливи мъфини, красиви къпкейкове, впечатляваща торта от френски макаруни са прекрасна и достойна алтернатива на традиционната сватбена торта. Ако искате да разчупите стандартната атмосфера, поднесете на гостите си индивидуален мини десерт.

BI_cake_trends_9

Топ тенденции при сватбените торти – алтернатива на тортата

Leave a Reply