СВАТБЕНАТА ВЕЧЕРЯ – КАКВО ЩЕ БЪДЕ МОДЕРНО ПРЕЗ 2015

BI_wedding_dinner_trends_2

Сватбената вечеря – какво ще бъде модерно през 2015

В днешно време, когато става въпрос за храната на сватбата, говорим за много повече от “хапване”.  В много случаи тя е тематична, странна, дори забавна. Може да изрази какви хора сте вие и какво наистина обичате. Може да разкаже история за връзката ви или да накара вашите гости да не спират да говорят за креативността ви, много дълго след сватбата. Ето и няколко основни тренда при сватбената вечеря за 2015 година.

Ако обичате фермите и фермерските пазари, то значи прием в този стил би бил подходящ за вас. Храната се доставя от малки местни ферми и се приготвя от готвач, който наистина знае как да съчетава вкусовете на пресните сезонни продукти. Вече много по-често се появяват и такива ресторанти, така че това е добро място, от където да започнете. Можете да допълните тази концепция с декор от дървесина, диви цветя, буркани пълни с домашен мармалад или каквото ви душа иска.

Креативно и, в същото време, много семпло – самообслужването и през този сватбен сезон ще е фаворит.  Хубавото при него е, че не е необходимо да трае по време на целия прием. Ако все пак не искате да се откажете от традиционното сервиране, можете да го включите, чак когато дойде време за десерта. Не се страхувайте да експериментирате и да се забавлявате.

“Голите” торти бяха модерни през 2014-та, но през 2015-та, ако искате да сте модерни, тортата ви трябва да е обсипана с къдрички, цветенца панделки…абе с всичко! Хубавото на този тренд е, че позволява дори и в нея да включите част от украсата или елемент от Роклята – дантела, перли, мъниста. Може да се получи изключително красива и оригинална торта, но и трудна за рязане. Да не кажете, че не сме ви предупредили!

BI_wedding_dinner_trends_4

Сватбената торта – по – декорирана от всякога

Омбрето вече не е само начин, по който да боядисате косата си. Потъмнените и постепенни тонове се появяват като основен тренд и при сватбената храна. Преминаването от светли към тъмни цветове започва от тортата, преминава през салфетките и стига чак до подаръците за гостите. Това е тенденция, която не изисква никакви допълнителни разходи и всеки може да си я позволи. И точно това й е хубавото!

Коктейлите и спиртните напитки ще продължават да бъдат популярни и през 2015 година. Сервирайте коктейли, които да са кръстени на вас и на вашия любим, или на мястото, където е била първата ви среща, или на любимото ви хоби заедно…Има толкова много варианти! По този начин ще прибавите специална идентичност на коктейлите и това, със сигурност ще се хареса на гостите ви! А по креативните, могат да опитат да прибавят екзотичен привкус към вече познатите напитки, за по голяма изненада.

BI_your_wedding_blog_1

Коктейли с имената на младоженците

Каквото и да решите, не се чувствайте длъжни да вкарате всеки един тренд в сватбената вечеря. Запомнете – това е Вашата сватба. Прибавете нещо лично и така ще създадете собствен моден тренд, който ще бъде уникален и неповторим!

Leave a Reply