СВАТБЕНИ ТЕНДЕНЦИИ 2015 – СВАТБЕНАТА ТОРТА

Дойде ред и за едни от най-важните тенденции в света на сватбите – тези, около сватбената торта. След дълги разговори с професионалистите в тази сфера и след много “Ох” и “Ах” от наша страна, при вида на техните творения, успяхме да съберем на едно място, всичко, което ще бъде модерно и актуално, при сватбените торти през 2015-та година. Заедно с това, разбира се, ще ви направим свидетели и на сладките изкушения, които са дело именно на тези виртуози. Ето ги и тях!

Както сами ще видите, всеки дизайнер, който участва в този проект има своя гледна точка, в резултат на което се получиха 8 напълно уникални дизайна. Ако погледнем отстрани, ще видим как тенденциите през тази година, се разкриват в пълната си красота, поотделно, но и преплитайки се.

Металик

Той ще продължи да доминира и през 2015-та година. Ще станем свидетели на разнообразни нюанси на злато, сребро и калай в комбинация с всички актуални за сезона цветове, вплетени във всевъзможни дизайни и стилове.

Небрежен стил

Стилът е небрежен, тортата – също. Геометричните фигури губят острите си ъгли, за да отстъпят място на заоблените форми. Нетрадиционният и артистичен стил, който ние познаваме като Бохо, отново е навсякъде. Цветните аранжировки вече не са симетрични и създават настроенито за диви цветя. А несъвършенството на акварелните цветове правят този стил перфектен за 2015-та година.

Ръчно изрисувани

Запомнете тази тенденция, защото тя заедно с останалите новости много умело се преплита в осем от нашите дизайни.

Вкусна красота

Вкусът има значение, дори и когато говорим за елементите на дизайна. Цветя от шоколад и маслен крем са перфектния начин за постигане на нещо удивително и едновремемнно с това много вкусно, на външен вид.

Мъниста. Мъниста. Мъниста

Добавете мъниста във всички форми и размери, за да придадете повече плътност на дизайните през 2015-та.

Дизайнерски детайли

Тази тенденция успешно “превежда” всичко екстравагантно и дизайнерско и на езика на тортите. Ние обожаваме пера, ресни и малки златни елементи.

Цвят

Разбира се, няма как да забравим и цвета за 2015-та година по скалата на Пантон – Марсала. Той ще пръсъства в голяма част в дизайна не само на сватбените торти, но и на цялостната организация.

bridalidol_wedding_trends_2015_the_wedding_cake_8

Сватбени тенденции 2015 – сватбената торта

bridalidol_wedding_trends_2015_the_wedding_cake_5

Сватбени тенденции 2015 – сватбената торта

bridalidol_wedding_trends_2015_the_wedding_cake_1

Сватбени тенденции 2015 – сватбената торта

bridalidol_wedding_trends_2015_the_wedding_cake_3

Сватбени тенденции 2015 – сватбената торта

bridalidol_wedding_trends_2015_the_wedding_cake_4

Сватбени тенденции 2015 – сватбената торта

bridalidol_wedding_trends_2015_the_wedding_cake_2

Сватбени тенденции 2015 – сватбената торта

bridalidol_wedding_trends_2015_the_wedding_cake_6

Сватбени тенденции 2015 – сватбената торта

bridalidol_wedding_trends_2015_the_wedding_cake_7

Сватбени тенденции 2015 – сватбената торта

Надяваме се, че сме ви били полезни и, че вече сте една идея по-подготвени, за това какво предстои през 2015-та година, в света на сватбите. Без значение дали ви предстои да бъдете булка или най-добрата ви приятелка е, едно е сигурно – сватбените торти през тази година ще са повече от интригуващи. Дано да сме успели да ви вдъхновим!

Снимки – Pinterest.

Leave a Reply