СВАТБЕНИТЕ ПОКАНИ – 6 ТОП ТРЕНДА ЗА 2015 ГОДИНА

BI_wedding_invitations_top_trends_for_2015

Новите тенденции в света на сватбените покани

Всяка година в света на сватбите идват новите тенденции и въпреки, че класиката винаги е актуална, ни се иска да обърнем внимание на нещо ново и интересно. Така че, днес ще поговорим за сватбените покани и тенденциите при тях за 2015 година. Поканата трябва да загатва за темата на сватбата и да отразява вашето настроение и емоции. Насладете се на нашия избор.

BI_wedding_invitations_top_trends_for_2015_2

Новите тенденции в света на сватбените покани

АКВАРЕЛНО ВДЪХНОВЕНИЕ

Чувство на лекота, възможност за полет и безгранична радост – това са емоциите, които предизвикват акварелните покани. Когато избирате дизайна можете да използвате ярки, динамични мотиви, които вдъхновяват въображението или да заложите на пастелните тонове, създаващи усещане за романтика. Перфектното допълнение ще бъдат цветята – леки и невероятно нежни.

BI_wedding_invitations_top_trends_for_2015_3

Сватбени покани с акварел

BI_wedding_invitations_top_trends_for_2015_4

Сватбени покани с акварел

BI_wedding_invitations_top_trends_for_2015_5

Сватбени покани с акварел

ЗАКОНИТЕ НА ГЕОМЕТРИЯТА

Поканите с геометрични фигури подчертават вашата нестандартност, смелост и оригиналност на мисълта. Ярките и дори привидно неподходящи цветове ще се съчетаят перфектно, ако успеете да ги включите в геометричните изображения. Триъгълниците, квадратите и всички други правилни форми ще придадат специално настроение на гостите. Също така за този стил покани е много подходящ и принтът Шеврон – правилни V – обаразни форми.

BI_wedding_invitations_top_trends_for_2015_6

Сватбени покани с геометрични фигури

BI_wedding_invitations_top_trends_for_2015_7

Сватбени покани с геометрични фигури

ДОКОСВАНЕ ДО ПРИРОДАТА

Поканите в еко стил и рустик продължават да трупат популярност. При тях от особено значение е използването на крафт хартия. Нейната естествена текстура дава усещане за хармония, мир и духовна топлина. Всичко, което характеризира едно щастливо семейство. Поканите в еко стил са, в повечето случаи, по-опростени и не се нуждаят от изтънчен дизайн. Въпреки това нис смятаме, ча са много елегантни и изискани.

BI_wedding_invitations_top_trends_for_2015_8

Сватбени покани в Еко стил

BI_wedding_invitations_top_trends_for_2015_9

Сватбени покани в Еко стил

БОХЕМСКА ЯРКОСТ

При поканите в Бохо стил се използват ярки и богати цветове, които създават усещане на щастие и радост. Не се страхувайте да развихрите въображението си. Чувствайте се свобдони да експериментирате с различни текстури, цветове, необичайни предмети. За този стил покани абсолютно оправдано е използването на платове, ресни, мъниста и дантели. В същото време поканата в Бохо стил може да бъде и много проста. В този случай, тя е изработена от картон и е украсена с цветя и ненатрапчиви пера.

BI_wedding_invitations_top_trends_for_2015_10

Сватбени покани в Бохо стл

BI_wedding_invitations_top_trends_for_2015_11

Сватбени покани в Бохо стл

ПАСТЕЛНА ПРИКАЗКА

Поканата в пастелни цветове е страхотен избор за всяка сватба. Нейният дизайн се характеризира със своята сдържаност и обраност. Изберете цвета на поканата в тон с вашето тържество и бъдете сигурни, че всички ще оценят добрият ви вкус. Най-популярните нюанси за 2015 година ще бъдат мента и лавандула.

BI_wedding_invitations_top_trends_for_2015_12

Елегантни сватбени покани в пастелни тонове

BI_wedding_invitations_top_trends_for_2015_13

Елегантни сватбени покани в пастелни тонове

BI_wedding_invitations_top_trends_for_2015_14

Елегантни сватбени покани в пастелни тонове

БИЛЕТИ ЗА ПЪТЕШЕСТВИЕ

Днес все по-популярни стават тематичните сватби. Двойките организират празненства в стил пътуване със самолет или церемония по връчване на филмови награди. Мислейки върху детайлите за една такава сватба не забравяйте поканите. Те могат да бъдат, например под формата на самолетни билети. С правилният избор на дизайна ще накарате вашите гости напълно да се потопят в атмосферата на почивката.

BI_wedding_invitations_top_trends_for_2015_17

Сватбени покани в стила и тематиката на сватбата

BI_wedding_invitations_top_trends_for_2015_18

Сватбени покани в стила и тематиката на сватбата

Още интересни идеи, свързани със сватбените покани можете да намерите в блога на нашите партньори от Wed Etiquette!

Leave a Reply