Татковците на сватбата – 4 интересни начина бащите да участват активно в Големия ден

BI_father_of_the_bride2

Бащата на булката – един от най-важните хора на сватбата

За много булки, това да покажат своята любов и признателност към своя баща е може би най-важната и най-емоционалната част от сватбата. Покажете, колко сте му благодарна за всичко като го включите по-активно в сватбения ден. Той със сигурност ще е повече от очарован!

Помолете го да прочете нещо написано от него или просто да ви даде благословията си пред всички.

Това на пръв поглед е нещо съвсем просто и обикновено, но за вашия татко не е така. Той ще се почувства специален! Също така можете да изберете да прочете нещо, което има някаква връзка и с двама ви – например пасаж от любимата ви детска книжка, която той ви е четял, като малка. Или класическа поема, която традиционно да се свързва с любовта на бащата към дъщерята. Дори времето, което ще прекарате заедно търсейки перфектният текст, ще бъде безценно!

Нека вашето “нещо старо” да бъде всъщност негово.

Много булки носят в сватбения ден бижута, които се предават в семейството от поколенията или пришиват парче дантела към рокялта си, което й е дадено от нейната майка, която пък го има от своята баба. Но вие можете да почетете своя татко като решите да носите негов стар часовник по време на сватбата, или като прикрепите любимата му игла за вратовръзки към своя букет, а защо не да ностите неговите стари ръкавели превърнати в обеци?

BI_father_of_the_bride

Бащата на булката – един от най-важните хора на сватбата

Окажете му честта самият той да води церемонията!

Баща ви ще бъде трогнат и ще направи всичко възможно да превърне тази част от сватбата в нещо специално! Веднъж присъствахме на сватба, на която церемонията се водеше от бащата на булката. Трябва да ви признаем, че беше изключително трогателно!

Планирайте много специален първи танц с него!

Можете да го направите по-интересен, като взимате уроци заедно месеци преди сватбата. Също така можете да започнете с класически бавен танц, който да продължи не повече от минута и след това да изненадате всички с вашата хореография. Повярвайте ни, никой няма да го очаква и гостите ще бъдат очаровани! Също така не забравяйте да подберете песен, която да има някакво скрито значение и за двама ви. Така моментът ще е наистина завършен!

BI_father_of_the_bride

Бащата на булката – един от най-важните хора на сватбата

И не забравяйте, бащата на булката се вълнува за Големия ден не по-малко от самата нея. Така, че попитайте своя татко как точно иска да участва в сватбения ден. Той може да има по-добри и интересни идеи от нашите.

Leave a Reply