Тенденции 2017 – топ 9 на най-популярните сватбени теми

Здравейте бъдещи булки! Знаем, че много от вас вече са започнали подготовката за Големия ден. През изминалата седмица работихме усилено, за да можем днес да ви разкирем какво ново и модерно ви очаква, когато говорим за сватбени теми, през 2017-та година. Сигурни сме, че това, което сме ви приготвили ще ви хареса! Всички са свежи, шик и изтънчени. Ето ги и тях – сватбените теми на 2017-та! Вдъхновете се!

Като една от основните тенденции за вече отминаващия сватбен сезон – Зеленината ше бъде популярна и през 2017-та, но в един маалко по-различен прочит.

trends_2017_wedding_themes_greenery

Тенденции 2017 – топ 9 на най-популярните сватбени теми – Зеленина

Градинските сватби също заявяват позицията си на една от най-предпочитаните тематики от младоженците за следващия сватбен сезон. В комбинация с всяка друга тема би могло дас е получи незабравима сватба, която сама по себе си да бъде уникална и неповторима.

trends_2017_wedding_themes_garden

Тенденции 2017 – топ 9 на най-популярните сватбени теми – Градина

Въпреки, че не са много популярни в България, сватбите организирани в плевня са истински хит по света. Все по-често и у нас има много успешни опити тази тема да се вплете в организацията, чрез различни елементи, които напомнят за това място – дървени шайби, фенери, вдъхновени от природата декорации, бали със сено. През 2017-та ще ги виждаме все по-често.

trends_2017_wedding_themes_barn

Тенденции 2017 – топ 9 на най-популярните сватбени теми – Плевня

За тях сме ви разказвали много, затова сега само ще ги споменем – ретро тематичните сватби продължават да бъдат хит и през следващия сватбен сезон. Пречупени през призмата на новите модерни цветове и елементи, разбира се.

trends_2017_wedding_themes_vintage

Тенденции 2017 – топ 9 на най-популярните сватбени теми – Ретро

Сватбите с акцент акварел набират все по-голяма сила през 2017-та. Това в съчетание с все по-популярните Направи-Си-Сам идеи, които много се харесват от младоженците, се оформя, като една много модерна и нестандартна сватбена тематика.

trends_2017_wedding_themes_watercolor

Тенденции 2017 – топ 9 на най-популярните сватбени теми – Акварел

Може би няма да изненадаме никой, с това че Бохо стила ще властва над сватбите и през следващия сезон. Поради небрежността и неангажираността си той е предпочитан от много младоженци.

trends_2017_wedding_themes_boho

Тенденции 2017 – топ 9 на най-популярните сватбени теми – Бохо

Сватбената тема Приказка, определено е една от любимите ни! Може би е така, защото много напомня на детските мечти на всяко момиченце да бъде принцеса. А може би е защото всяка сватба би трябвало да е една приказка с щастлив край.

trends_2017_wedding_themes_fairy_tail

Тенденции 2017 – топ 9 на най-популярните сватбени теми – Приказка

Вече ви споменахме за една от тенденциите при сватбените покани – Екзотични палмови листа. Това никак не е случайно. В комбинация с тропическата тема, която ще бъде много актуална през следващия летен сезон се получава една изключително модерна сватба.

trends_2017_wedding_themes_tropical

Тенденции 2017 – топ 9 на най-популярните сватбени теми – Тропик

И последна, но не по популярност е горската тематика. Тя е една от любимите теми на младоженците, защото може да бъде реализирана, както в затворено, така и на отворено пространство. И двата случая има как да се разгърне така, че да бъде незабравима.

trends_2017_wedding_themes_forest

Тенденции 2017 – топ 9 на най-популярните сватбени теми – Горска

Снимки – Pinterest.

Leave a Reply