ТОП ТЕНДЕНЦИИТЕ ПРИ ГОДЕЖНИТЕ ПРЪСТЕНИ ЗА 2015 ГОДИНА

Годежен пръстен с диамант с форма Emerald Cut

Годежен пръстен с диамант с форма Emerald Cut

Днес сме решили да поговорим за диамантените пръстени. В крайна сметка от тях започва всичко, нали? Както при всичко останало, така и при тях тенденциите се променят всяка година. Вълнувате ли се, какво предстои да ви разкажем? Ние също!

Посвещаваме тази статия на мъжката аудитория, защото искаме да им помогнем да направят правилния избор, когато става въпрос за годежния пръстен. Четете момчета и зарадвайте половинките си!

Когато говорим за диаманти има много, какво да се очаква през новата 2015 година. Ето ги и топ тенденциите.

Според специалистите годежните пръстени с Fancy Cut диамант в центъра, като Emerald, Cushion, and Princess ще са изключително модерни във всичките им варианти, включително Solitaires, Halos, и Vintage. По-специално Cushion диамантите ще бъдат изключително популятни, предлагайки уникална и непреходна алтернатива на класическия кръгъл диамант, но със същия зашеметяващ бласък. Има нещо много величествено във ‘Fancy Cut’ диамантите, ето защо те са една от топ тенденциите за 2015 година, а със сигурност и за след това.

BI_engagement_ring_trends_2015_2

Годежен пръстен с диамант с форма Cushion и диамантени акценти

Диамантите никога не са достатъчни! Следващият тренд, представя халката, не само като сватбен пръстен, но и като годежен. С диаманти, които я покриват от край до край, блясъкът допълва смисъла на “завинаги”.  За да бъде пръстенът зашеметяващ, не е задължително диамантите да са големи. Дори напротив – и малките ще бъдат достатъчни, за да бъде разбрано, това, което искате да кажете, с именно този Пръстен. А съчетанието му със сватбената халка, създава прекрасен “дует”, който да краси ръката на любимата ви.

BI_engagement_ring_trends_2015_4

Годежен халка, цялата покрита с диаманти

През новия сватбен сезон вниманието ще бъде насочено към по-изчистените линии – пръстен само с един диамант и дребни диамантени акценти. Именно те допълнително подчертават блясъка и са особено подходящи за дами с фини ръце. Това също така е и най-малко струващата тенденция, от всички.

BI_engagement_ring_trends_2015_1

Годежен пръстен с диамант с форма Cushion

Жълтото злато отново е тук! Все повече дами се връщат към тенденцията за традиционен годежен пръстен в жълто злато, за да могат да го съчетаят с останалат част от бижуатата си. Също така, остават модерни и тенденцията от предишните години – розово злато. Много бъдещи булки го избират, не само, защото този цвят акцентира допълнително върху диаманта, но и защото допълва много повече цвета на кожата, дори и от платината.

BI_engagement_ring_trends_2015_3

Годежен пръстен от жълто злато и диамант с форма Round

А за тези от вас, които търсят още вдъхновение – ето го и него!

Снимки и видео – Tiffani & Co.

Leave a Reply