Топ тенденците при сватбените покани за 2016-та година

Сватбените покани – с тях започва всичко! Те са много важна част от подготовката на сватбата и определено не са за подценяване. А през 2016-та година тенденциите са наистина прекрасни! Ще станем свидетели на луксозни материали, монограми, блясък и разбира се, вечният стил Рустик. Определено можем смело да заявим, че през новата година сватбените покани ще са по скоро произведение на изкуството. Обожаваме ги!

Надяваме се да ви вдъхновим!

1. Впечатляващи пликове и отвътре

Първото нещо, което гостите ви ще видят, когато отворят сватбената покана ще бъде красивата вътрешност на плика и повярвайте ни ще останат много приятно изненадани. Дайте свобода на въображението си! Тук няма как да сгрешите.

bridalidol_wedding_invitations_trends_2016_envelope_liners

Топ тенденциите при сватбените покани за 2016-та година – впечатляващи пликове и отвътре!

2. Частица блясък

Това е една от основните тенденции за 2016-та година, не само при сватбените покани, но и при цялостната визия на сватбата. Всички сватбени агенти и декоратори са влюбени в този блясък и пред следващия сватбен сезон ще са във вихъра си! Без значение дали ще добавите малко блясък или поканите ви ще са изцяло в злато – всичко е модерно.

bridalidol_wedding_invitations_trends_2016_sparkling

Топ тенденциите при сватбените покани за 2016-та година – частица блясък!

3. Луксозни комплекти

Скъпа хартия, сатенени панделки, класически и изчистени цветове – всичко това красиво изписано и подредено в нежна кутия и изпратено към вашите гости. Определно ще направите впечатление.

bridalidol_wedding_invitations_trends_2016_luxury_sets

Топ тенденциите при сватбените покани за 2016-та година – луксозни комплекти!

4. Графики и геометрични детайли

Окръжности, квадрати, триъгълници – изборът е ваш! Тази тенденция започва все повече и повече да навлиза в света на сватбите и да се утвърждава като водеща. Смелите линии ще придадат модерен и съвременен вид на сватбените ви покани.

bridalidol_wedding_invitations_trends_2016_geometric_details

Топ тенденциите при сватбените покани за 2016-та година – графики и геометрични детайли!

5. Наситени цветове

Тази тенденция е по-подходяща за есенните и зимни сватби, но съща така благодарение на нея могат да се получат едни изключително цветни и наситени сватбени покани. Определено много ни допада!

bridalidol_wedding_invitations_trends_2016_jewel_tones

Топ тенденциите при сватбените покани за 2016-та година – наситени цветове!

6. Рустик стил

Този стил никога не излиза от мода! И как иначе, след като е толкова популярен. Тази година обаче е малко по-смел – прибавете дървесна нотка към сватбената ви покана, добавате накрая една мъдра мисъл, като “Love will save the world!” и завържете с коноп. Воала!

bridalidol_wedding_invitations_trends_2016_rustic_tags

Топ тенденциите при сватбените покани за 2016-та година – стил Рустик

7. Цветя и билки

Естествените природни елементи набират все по-голяма популярност сред сватбеното планиране и през 2016-та година ще бъдат в апогея си! Направете ги част и от сватбените покани и не само, че ше бъдете в крак с най-актуалните тенденции, но и определено дълго време ще се говори за тях.

bridalidol_wedding_invitations_trends_2016_flowers_and_herbs

Топ тенденциите при сватбените покани за 2016-та година – цветя и билки!

8. Монограми

Прекрасна идея, за която отдавна се чудим защо не е топ тенденция. Хубавото е, че монограмите винаги са изключително индивидуални и можете да ги използвате като обединяващ елемент, около който да направите цялата декорация на сватбата. Звучи повече от прекрасно, нали?

bridalidol_wedding_invitations_trends_2016_monograms

Топ тенденциите при сватбените покани за 2016-та година – монограми!

 

Снимки – Pinterest.

Leave a Reply