ВЪЗДУШНА НЕЖНОСТ – СВАТБЕНА ДЕКОРАЦИЯ С ПАМУК

bridalidol_wedding_decoration_with_cotton_1

Въздушна нежност – сватбена декорация с памук

През последните години наблюдаваме засилен интерес от страна на младоженците към памука, като част от украсата за сватбата, особено ако е в “Еко” или “Рустик” стил. И определено има защо! Какво друго би подчертало така естествено връзката ни с природата. Днес заедно с Анна Баяцалиева от Wed Etiquette си говорим за този деликатен и въздушен елемент, като част от украсата и флористиката на сватбата. И не слуайно, защото именно през есента, памуковите декорации изглеждат вълшебно!

“Памукът – лек и сякаш безтегловен, ни потапя в естествената атмосфера на нежност и комфорт! Ето защо памуковите сватбени декорации да толкова завладяващи и някак си магични!”

bridalidol_wedding_decoration_with_cotton_2

Въздушна нежност – сватбена декорация с памук

bridalidol_wedding_decoration_with_cotton_3

Въздушна нежност – сватбена декорация с памук

bridalidol_wedding_decoration_with_cotton_4

Въздушна нежност – сватбена декорация с памук

Памукът перфектно се съчетава с други елемнти от естествени материали – лен, коноп, зебло, вълна. Разбира се, че можете да го използвате само като акцент на натуралното и естественото. Неутралният му цвят ви позволява да го съчетаете с всякакви други нюанси, за да им придаде необходимата оригиналност. Удивително е колко нежно изглежда букетът на булката с елементи от памук. Дантела, шифон и перли в пастелни цветове съчетани с натуралността на памука придават много изисканост и мекота на сватбената декорация. И накрая да споменем и есенните сватби – тук памукът е във вихъра си! Комбинацията от въздушността на памука, греянoто вино и прекрасните сватбени емоции ще ви накара да забравите за студа.

bridalidol_wedding_decoration_with_cotton_5

Въздушна нежност – сватбена декорация с памук

bridalidol_wedding_decoration_with_cotton_6

Въздушна нежност – сватбена декорация с памук

bridalidol_wedding_decoration_with_cotton_7

Въздушна нежност – сватбена декорация с памук

ПРЕПОРЪКИ

  • Независмо от факта, че сте избрали да включите памук в букета на булката, не правете същото и с бутониерите. Само от памук те ще изглеждат странно, а ако включите и други елементи е възможно да не можете да видите лицето на младоженеца от тях.
  • Всеки специалист знае, че при избора на цветята за сватбата трябва да се подходи с огромно внимание. На някои от тях са им необходими поне няколко дни, за да разтворят цветовете си и да разкрият истинската си красота. А други – точно обратното, няма да издържат и няколко часа. Така че, за памука трябва да се намери най-подходящата комбинация.
  • Когато избирате памук, имайте в предвид, че трябва да търсите златната среда – нито да бъде много затворен, нито прекалено отворен. В първия случай ще прилича на кафяви топчета, а във втория – на замърсена вълна. Така, че внимавайте!

Снимки – Pinterest.

Leave a Reply